Добро утро! Аз ще се въздържа от седмични и по дългосрочни прогнози . Просто ще кажа ПЪРВА ЦЕЛ 2950
Гапа не го мизлим за запълнен още .
Добро утро! Аз ще се въздържа от седмични и по дългосрочни прогнози . Просто ще кажа ПЪРВА ЦЕЛ 2950
Гапа не го мизлим за запълнен още .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На основание ГОЛЕМОТО ЖЕЛАНИЕ
на ЛОЦМАНА ще помогна лаконично
на дневна и седмична гап надоле няма
деже погледнато имагинерно гапче има нагоре 17пипа
та стъпваики На туи и на инуитивно-индикаторно-графични напътствия, днес ще тестваме 1.3040-50 зоната
а при успех 1.3086-92 .............
НАДОЛЕ само пробив НА 2879 и задържане на нивото може да ни отведе
до 1.2825 последната крепост преди 1.2760........УСПЕХ !!!
Последна редакция от alf : 10-12-2012 на 08:56
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (10-12-2012)
Такаааааааа
Индексите:
S&P 500 Futures 1416.95 +0.95 +0.07%
NQ 100 Futures 2635.70 -0.30 -0.01%
US 30 13155.13 +81.09 +0.62%
DAX 7517.80 -16.74 -0.22%
FTSE 100 5914.40 +12.98 +0.22%
Japan 225 9528.00 +0.61 +0.01%
US Dollar Index 80.66 +0.07 +0.09%
Правят впечатление, че въпреки лошите данни
от Япония Никей не е потънал надоле, а и ДАКСА също
леуко върви нагоре. Днеска обстановката е много сложна
и твърде близка до бойната!!! Вероятна посока на курсо
ще дадат данните след малко от немската икономика.
Видно е обаче, че вероятната посока е някакъв стремеж на
курсо за корекция нагоре плюс пълно запълване на ГАПА !!!
Има голяма вероятност за РЕЙДЖОВИЦА между 1,2884-1,2929
като стремежа на курсо ще е да покрие доле нивото на 1,28555
и горе 1,2949. Критични нива за късите са над 1,2960, а
падане под 1,2870 ще даде много хляб на скъсилите !!!
На БАБА МЕЦА искам да нешепна, че изключително рядко
при евро>долар има фигурата Глава>Рамена в чист вид !!!
Успех на ХОРАТА !!!
П>П>Евентуално ще допълвам в следващите минути,,,,,,,,
Защото баба МЕЦА брой едни вълни.../хич не ги обича...ама като ги види, що да не ги преброй.../ Другото което, на 1.2970 няма начин да няма сума ти стоп на тези които скъсиха от върха и държат... Все си мисля , че ще пробват да ги ударят или да ударят + ви стопове на цаците и така...
За глава и рамене , че не става като хората съм го запомнил от тебе и затова си позволявам да слагам котировки над 1.3000, щото шорт скуиза може и до 1.3100 да стигне...ама едва ли...
Просто сакам да го застрелям по отгоре това евро, че бонусарката нагласена на 1:1000 и дебна да изхакам 2-3 лота all - in
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (10-12-2012)
БАБО МЕЦО много си ЛАКУМА !!!
БАБО МЕЦО то може да се изрисува и стандартната
по-крива Глава>Рамена с едно слизане до около 1,2820
и ревърс след това до около 1,2900-1,2920.
Стандарно, че по-криви са по принцип !!!![]()
babaMETZA (10-12-2012)
здравейте. аз също смятам , че ГАПА требе да се запълва и затова – дълги от 1,2909............................................ .............
аз влизам с дългите пък да пада с колкото иска! даже и стоп ням ада им слагам...................................... ........................................
Днеска в ПРОЦЕДИРАНЕТО как го заковах
курсо с тая РЕЙДЖОВИЦА чак не ми се вярва
Време е малко да се размърда !!!![]()
Последна редакция от REDA : 10-12-2012 на 12:19