Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Привет и на теб, Ива!
Нямам желание да си губя времето, влизайки ти в тона. Не ми е интересно.
Неотдавна, без никаква идея за заяждане, съвсем човешки те попитах:
при което, предполагам помниш, що за параноичен отговор получих, нали:
Та така. Изводите всеки може сам да си ги направи.
пп. За колегите: Ето линк към статията на Кирил, в която представя стратегията визирана от ivaceda.
http://www.reliableforexsignals.com/...dalgosrochno/1
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някой да каже какво да правим , да взимаме или да чакаме ?
менения ? че аз съм нов и прост![]()
Да, и аз това съм се чудила и досега не съм намерила точен отговор за стигането до пип. Може би се активират отложени поръчки и играе роля колективното/масово съзнание на болшинството крупни трейдъри?Мен например ми е много интересно как пазара "помни" цените. И се формират нивата на съпротива и подкрепа. Също така и динамичните съпротиви.При положение че има няколко хиляди брокери, пръснати по цял свят, независими един от друг. Цената стигне до пип, и направи откат!
Тя не беше ли сърничка или в тоя форум вече си я набедил за котенце, бе Фицка? А аз съм си патенце. Въпреки, че първоначално мислех да си сложа за аватар една мила черна пума и още не съм се отказала от тази идея![]()
Последна редакция от Eli2356 : 08-12-2012 на 21:48
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Че това е лесно. Не слагаш стопове, не затваряш на загуба и не на последно място дебела сметка и е изпълненоАми Жорка, това са правилата на пазара от как съществува.И сме длъжни да се съобразяваме с тях. Цената расте-купуваме, пада-продаваме. Форсмажорните събития ги изключваме, тъй като няма как да ги включим във времето, но затова пък си има и се образуват рейнджове около тях.
Нямам необходимият ресурс, но ако го има ще съставя екип, който да анализира прогнозата за времето,политическите събития и няколко шпионина, които да следят определени личности с кого и кога се събират. Няколко трейдъра, които да слушат и изпълняват и ти гарантирам, че няма да имам губеща сделка.
НИТО ЕДНА.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Хм, някой преди време беше казал, че си падам по тоя спорт - да ровя стари постове. А сега де, кой рови старите постове...Привет и на теб, Ива!
Нямам желание да си губя времето, влизайки ти в тона. Не ми е интересно.
Неотдавна, без никаква идея за заяждане, съвсем човешки те попитах:
при което, предполагам помниш, що за параноичен отговор получих, нали:
Та така. Изводите всеки може сам да си ги направи.
пп. За колегите: Ето линк към статията на Кирил, в която представя стратегията визирана от ivaceda.
http://www.reliableforexsignals.com/...dalgosrochno/1
Тонът ти е пак същият - заядлив. И определенията също. Явно не си струва да те забелязвам, Емил Енчев. Затова и преставам да те забелязвам. И за да престана съвсем да си спомням за теб - направо в игнора. Трябва да отбележа, че ти си първият, когото пращам там. При това без капчица съжаление или колебание.
noreason (08-12-2012)