Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG (06-12-2012)
Всичко затворено на 1.2959, чудя се дали да не купувам вече,![]()
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Всеки си е башка лудИ все пак не питам кой да е, а именно Фицката
Щото ко питам Комарджито за "по-напряко" може да мине през разните себе усещания за света и накрая нищо да не каже. Kakто кога го питах за линиите които рисуваше. Накрая пак разбрах какво е искал да каже, но като го прочетох от друго място![]()
А Фицката обяснява ясно и без излишни овъртания и може директно да се приложи казаното.Ма е Приятел и знай мноооо
Аз съм го слушал много и съм откраднал много от него
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сега че го засърби дупету дет го кументирамеСложен е за разбиране понякога, ма и никой не иска да е лесен, щот че си загуби чара, а пък и няма да е Комърджито, а ще е един от многото
![]()
Ам аз затуй го споменах, че бая време не се е вясвал
Я влез в твойта тема да видиш какви въпроси съм написал.
Нещо ме напъна пак музата на прогреса![]()
Ще се постарая да направя остатъка от живота ти щастлив, ще изпълня каквото искаш, но остават само 10 дни както каза РЕДА. А някой обяви, че започва и обратното броене.Не искам да те изгубя така безславно, затова ще ходатайствам за тебе пред тия, дето вече точат ножовете... Поне за отлагане до Нова година.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz