Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Щом бат Бойко им казва магистрали, значи са магистрали.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ето една любопитна новина https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...96613826_n.png
за жалост това не е точната думаЕто една любопитна новина https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...96613826_n.png....по скоро трагична новина!
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Според Дянков много по-рано ще ги догони, след има няма 7-8 години.Ето една любопитна новина https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...96613826_n.png
драгата, Прав си за съжаление, че е трагична новината, но трябва да погледнеш от положителна гледна точка, гърците са в криза, а ние сме с най-добрата финансова дисциплина в европа
Ако му вярваш...................
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Президентът Плевнелиев: Колкото повече тръби, толкова по-добре.
Колкото повече тръби, толкова по-добре. България иска да стане енергиен разпределителен център на природен газ в Европа. Това заяви българският президент Росен Плевнелиев на среща с акредитираните в страната чуждестранни кореспонденти, цитиран от БГНЕС.
Енергетиката беше една от ключовите теми на разговора с българския държавен глава.
"България вече подписа "Южен поток". На всички нива заявихме подкрепата си за този проект", каза българският президент, отговаряйки на въпроса на "Российская газета" . "Естествено, следващите стъпки са много важни: правилно структуриране, решаване на всички възможни въпроси, свързани с Европейската комисия, разработването на икономическата обосновка и процедурите, които придружават всяка следваща фаза. Но България е настроена положително към "Южен поток". Желаем да видим напредък и развитие на проекта".
"Освен това България има амбициите да се превърне в енергиен разпределителен център на природен газ в Европа и ние бихме подкрепили всяка инициатива в тази посока. Например, възможното строителството на отклонения от газопровода за Македония, Албания и Гърция. Нашата позиция е ясна. Ние сме "ЗА". Готови сме да развиваме следващите фази", добави Росен Плевнелиев.
"Да, "Южен поток" не диверсифицира доставките на газ, но диверсифицира самата тръба. А колкото повече тръби, толкова по-добре за нас", уточни българският президент. И помоли да не се отписва "Набуко", който, според него, е "тотален приоритет" за София.
Отговаряйки на въпрос относно перспективите за увеличаването на туристическия поток от Русия в България и готовността на София да облекчи визовия режим за руснаците, държавният глава отбеляза: "През тази година е поставен абсолютен рекорд по брой руски туристи, посетили нашата страна. Техният брой за две години се удвои и достигне през тази година над 400 хиляди души. България може повече и ние ще се постараем да направим това. Радвам се, че руската средна класа е основен купувач на български недвижими имоти. Това е много положителна тенденция", подчерта Плевнелиев.
"Вече направихме много: дистанционно издаване на визи, приемане на документи по Интернет, увеличаване на броя на визовите центрове. Само допреди 3-4 години получаването на българска виза беше далеч по-трудно. Искам да подчертая, че България се намира на финалната права за влизане в Шенген. Вероятно, това може да се случи още в началото на 2013. След това процедурата за получаване на визи ще стане по-стандартна", добави българският президент.
"Само 5 лв. отгоре за пенсионерите", извежда на първа страница в. "Стандарт"
Само с 5 лв. ще се увеличи минималната пенсия от 1 април догодина. Така тя от 145 лева ще стане 150. Това гласува парламентът след 7-часови дебати за бюджета на Държавното обществено осигуряване през 2013 г. Опозицията настояваше за по-висок ръст. "Увеличение с 5 лв. е подигравка, колкото кафето на един депутат", посочи червената фурия Мая Манолова. Тя припомни как по време на тройната коалиция минималната пенсия е увеличена със 100%. Светлана Ангелова от ГЕРБ обаче отговори, че през тази година минималната пенсия вече е била вдигната с 9 лв. От 1 април парите на останалите пенсионери ще се увеличат средно с 9.3%. Ръстът ще зависи от годината, в която човек се пенсионирал. С 9.8% ще се увеличат парите за хората, излезли в пенсия през 2009 г. За пенсиониралите се през 2010 г. увеличението е 8.8%, за тези през 2011 г. - с 5.7%, а през 2012 г. - 2.2%. Управляващите отхвърлиха предложението на опозицията това увеличение да е още от 1 януари. Не беше прието и искането им за повече пари за майките. И догодина обезщетението за гледане на дете от първата до втората му година остава 240 лв. Сумата не е променяна от 2010 г.