а на мен ми писна да наблюдавам мижави часови барчета. даже и 4-часови………….няма ли някое барче да изригне най-после в някаква посока?!……
а на мен ми писна да наблюдавам мижави часови барчета. даже и 4-часови………….няма ли някое барче да изригне най-после в някаква посока?!……
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
H4 и H1 господа... тренд линийката дето каза plovcity...късо от 1.31119 със стоп 9 пипса...таргет много надолу... !![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Как така няма да идва, аз даже програмка имам списана за мероприятието
График на празниците през декември:
20 декември-подготовка за края на света
21 декември-начало на края на света
22 декември- официално празнуване на края на света
23 декември-край на края на света
24 декември-Бъдни вечер
25 декември-Коледа
26-31 декември-подготовка за Новогодишната нощ
31.12- Нова година
3 януари 2013- край на света по стар стил.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
дали я проби таз линия на 15 минутната вече ,пак не е много ясно че няма обеми и връща ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Американците май ще го изиграят за нагоре
.................................................. ....................................
Прибрах +11 пипса на половинката ... другото си седи пак със стоп -9, но той е избит и да го удари ще съм на +2...
ГРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР РРРРРРРРРРРРРРРРРРР![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
Никъде не виждам отработването. То край, край, ама трябва и да го отработим после?Как така няма да идва, аз даже програмка имам списана за мероприятието
График на празниците през декември:
20 декември-подготовка за края на света
21 декември-начало на края на света
22 декември- официално празнуване на края на света
23 декември-край на края на света
24 декември-Бъдни вечер
25 декември-Коледа
26-31 декември-подготовка за Новогодишната нощ
31.12- Нова година
3 януари 2013- край на света по стар стил.![]()
Novak, а кога ще се отработва??? Нещо си пропуснала в календара.