Novak, и ти ли прави тая на РЕДА ?!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Novak, и ти ли прави тая на РЕДА ?!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
888888888888888888888888888888888888888
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
баклава, баклва, баклва![]()
![]()
GGBG, лудница е !![]()
----------
аха, и аз май ще зема да направядай да видя къде си я гледала ти ?!
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
Сега ще ти я напиша, баба Марче е жена, която ми помага в домакинството
1 пакетче фини кори нарязват се предварително по формата на тавичката.Разтопява се едно пакетче масло, като се внимава маслото да не загори, тавичката се подмазва с масло и почват да се редят корите, като всяка кора се намазва с четка с масло, като се сложат 10-12 кори се слага плънката от орехи или шам фъстък объркан с едно пакетче канела и 2-3 ванилиипосле пак 10-12 кори всяка намазана с масло пак плънка и трети ред, нарязва се внимателно и се пече 25 минути на 180 градуса.
Оставя се да изстине 15-20 минути през това време се прави сиропа захар вода 1.5 към едно, аз сложих 1 кг захар с 800мл вода и един лимон нарязан на резени, като заври се оставя да поври 3-5 минути след това се залива баклавата.
Оставя се да престои поне 10 часа преди консумация.
Novak, защо се слага лимона
888888888888888888888888888888888888888888
принципно не звучи труднодаже направо лесно, само това с чакането 10ч нещо не ми се нрави
![]()
----------
за да е кисело![]()
не сега без майтап, баба ми като прави слага настъргана кора от лимон към плънката и отделно към соса слага е така както каза новак докато ври...
Последна редакция от драгата : 02-12-2012 на 20:39
Пропуснала съм да напиша, че се нарязва преди да се сложи да се пече, а лимона предполагам, че добавя някаква ароматна нотка, и може би нещо да не се захароса, незнам ще питам.
Е, 1/4 от отмъщението значи е невалидна. Ще измисля валиден заместител тогава. Да дойда да ти изстудя леглото, навлечена с грейка, закопчаваща се със секретен код става ли? Тамън наскоро си купих ски-костюм...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Запретни, Еньо, бели ръкави,
та бръкни, Еньо, в сребърен баркарач,
извади, Еньо, еньовска китка,
който е честит, той да я носи!
И като я дадат на избрания, после пък някоя му я взима да се разбере и коя ще му е еш. Това ли имаш предвид?![]()
Ами тя някаква се е объркала и му взела китката вече. Ама ще требе да я връща, че това е мъж за много жени. Така като го чета става за по няколко дни с всяка от многото. Не е като да не става.
Ейй, горката китка - ще се разпердуши от разнасяне![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz