Късо,къъъъъъъъъъъъъъъъсо до откат~@~ , REDA , грам алкохол не съм близнал, ама просто съм в добро настроение...Сега като си гледам поста от преди малко, наистина съм се поолял със лигавенето, за което моля да ме извините всички в форумОТ!
Еххх значи...какво ли не прави жиуотното за един бонус
REDA в неделя да правим ли авансово процедиране, че ако знаеш какви "велики мечешки мисли" ми идват в момента, няма ти кажа !
немой бабо, другата седмица ке спиме
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
дано да са полезни ....http://forextools.webs.com/technical
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И мойто е кажи-речи безплатно - само нервите по шофирането и 0 лв. за един в единична стая. Няма как обаче да се киснем заедно, понеже аз идвам там, откъдето ти тръгваш.Евмолпия ли беше или Филипополис...
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Eli2356 (30-11-2012)
plovcity, .... голяма работа си![]()
Ама бива си я. Французка е обаче, не кат наште. Само като си помисля, че вчера искаха някои хора във форума да ги правят на сапун...
Мерси! Пожелай ми само колата да не ме остави некъде между Самоков и Пловдив, че едвам я запалих днеска само на газ и вече и нямам вяра.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ееееееех...... що не каза по-рано, че ще идваш насамplovcity, .... голяма работа си![]()
Ама бива си я. Само като си помисля, че вчера искаха някои хора във форума да ги правят на сапун...
Мерси! Пожелай ми само колата да не ме остави некъде между Самоков и Пловдив, че едвам я запалих днеска само на газ и вече и нямам вяра.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Е, нищо де, пак ще идвам... Сега особено като застудее, преди да замина за Африка, ще гледам да навестявам по-топли места. От миналото лято ми върви все натам да идвам. Почти колкото в София.
Ааа, там и да искам не мога да крадна - не е из моя регион, така че може да си напълно спокоен!!! Приятно гонене на великия бизон тогава![]()
едвам си я запалила само на газ,щото й е студенко.Първо палваш на бензин,малко да позагрее,та чак тогава обръщаш на газ.Стане ли студено почвам бензин -газ. Иначе оставя ли я на газ няма запалванеplovcity, .... голяма работа си![]()
Ама бива си я. Французка е обаче, не кат наште. Само като си помисля, че вчера искаха някои хора във форума да ги правят на сапун...