Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Я пък и ти сега веднага като менеЩот и мен това ме чака, но ТРИ дни и то безплатно.
----------
За какви стада говориш? Да не си в САЩ, Алпите... или Монголия?![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Седим и си мислим....ако и днес затворим дневната свещ под 1.29904, понеделник дали няма пробваме 1.28794 ??? Ама аре ще го умуваме понеделник...викам сега да кажа :
ГРРР......ГРРРР......ГРРРР....... /не е това което си мислите/
ГРАДИЛ ИЛИЯ КИЛИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ>>>>![]()
![]()
!!!
АРЕ Наздраве бре спекуланти !!! Петък ... башмайсторската
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бабо Мецо,днес е Мечкин ден.На днешния ден мечките заспивали,за да може да дойде снегът.Аре малко да подремнешСедим и си мислим....ако и днес затворим дневната свещ под 1.29904, понеделник дали няма пробваме 1.28794 ??? Ама аре ще го умуваме понеделник...викам сега да кажа :
ГРРР......ГРРРР......ГРРРР....... /не е това което си мислите/
ГРАДИЛ ИЛИЯ КИЛИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ>>>>![]()
![]()
!!!
АРЕ Наздраве бре спекуланти !!! Петък ... башмайсторската
![]()
Моля моля !!!
Няма никва нужда да подемва !!!
Нито сняг ми требе особенно, а и
БАБА МЕЦА работните дни рано
сабале ПРОЦЕДИРА и ми требе !!!!
БАБО МЕЦО напрай днеска главата и утре
други ден дреми на воля, но ще те
чакам в 5 сабале в понеделника да ПРОЦЕДИРАШ !!!)
![]()
Ами големи стада по 30-40 животни. Сега става истински лов. През последните 4-5 години много се наплодиха зарежи еколозите какви ги приказват ..................
УУУУУУУУУ, тъпкано да ти съ връща
.................................................. .......................
----------
Ся па остава у едно басейнче да съ киснем без да съ познаваме
.......................
п.с. То и мойто кажи-речи безплатно. 70 кинта за двама с включена вечеря и закуска.
Последна редакция от plovcity : 30-11-2012 на 22:35
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
~@~ , REDA , грам алкохол не съм близнал, ама просто съм в добро настроение...Сега като си гледам поста от преди малко, наистина съм се поолял със лигавенето, за което моля да ме извините всички в форумОТ!
Еххх значи...какво ли не прави жиуотното за един бонус
REDA в неделя да правим ли авансово процедиране, че ако знаеш какви "велики мечешки мисли" ми идват в момента, няма ти кажа !![]()
Разбрахме вече, че ги има, но пак не разбрахме в коя част на БГ? Планина ли, равнина ли?Няма да ви ги открадна под носа, не бой се
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz