Пак къса от @29839-------------------------
Пак къса от @29839-------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Моя стоп още си е тъмночервенНо като гледам скоро ще позеленее
----------
На малките е хаос...
.................................................. ....................................
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
аз пък чекам корекцията да формира двойно дъно и купувам за нови 10-15 пипа
.................................................. ...............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
това 5 6 пипса за стоп ми звучи много невъзможно ,ама днес сработи де .......работи добре при условие че деня е трендови т.е. веднъж два пъти в седмицата работи, останалите дни е по-различно пак са 10-15 пипа но след 9 удрят 5-6 пипа, Лондон и той удря още 5-6 пипа та там формирането отнема няколко часа на дъното или върха и требе да се види на минутката формирано такова и с 5 пипа стопче си действам
пазара има различни модели и за всеки требе индивидуална стратегия
моделите са 5 рейнджови и един трендови и си ги следва неотлъчно, единствено в дни който има обръщане на тренда става мазало , но такива са един ден макс два в седмицата, не се обръща всеки ден тренда![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Сега пък да им плащаме и транспортни разходи - ми те сами се транспортираха из Западна Европа. Откъде мислиш, че безработицата в Испания е 20+ %. Оттам, че половината български цигани (е, и българи, де) се изнесоха доброволно там и в други страни от региона, но най-вече там (та да плащат по-малко за отопление през зимата) и после хоп - на опашката за безработни и западноевропейски социални помощи. Испанската криза откъде мислиш идва? Смукат те, откъдето сварят - нали са вече европейски граждани - не само в България.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
трендово е движението та може и да нямаме входове , бързо изкупуват всеки спад , аз чакам на минутка да видя некво дъно ма те веднага го купуват
доволно аз 40 пипа прибрах, сега по корекци ако ги има въобще ще се пробвам да купувам за по 10 пипа![]()