Ето една прогноза. която ми се стори интересна и затова я пускам...
http://forexnews.bg/mneniq-arhive/14...-godina-na-usd
Ето една прогноза. която ми се стори интересна и затова я пускам...
http://forexnews.bg/mneniq-arhive/14...-godina-na-usd
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре, че на Делтата си оставих една дълга (макар и малка). Докато ме забаламосвате тук с разни кастинги, тя си печели ли, печели... (за малко да кажа пИчели - вече почти ме научихте на мякия диалект)
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
само жълтите да не го наемат и да се събудим на 1.3050
![]()
Така е , трябва да е различно, но едно е да се дават насоки, друго е да се казва по кой път да се върви, трябва свобода, невъзможно е да се предпазят децета от всички грешки които могат да допуснат.Добре де опитай се да погледнеш и от другата страна
Примерно 20 години се грижиш и т.н и изведнъж някакъв неясен и неизвестен субект почва си въобразява разни работи.
Все пак не е лесно до тази възраст да му изградиш ценностна система, да дадеш добро образование, да го предпазиш от какво ли не и тлн.
П.с. Все пак възпитанието на момичета и момчетата смятам че трябва да е различно.
Сутрешните къси ги изпуснах, но за тях не ме е яд, просто не ми влизаха в диагнозата..... но за тези дълги, дето си ги знаех и очаквах, а рано им дръпнах стопа наблизо.... нема си го простя
![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.