То като няма никой на пазара най-якоСкивай двойния връх на 5 мин... Дай zoom out пак на 5 мин и сложи 1 чертъ на 1.29445... Как да не пробваш едно стабилно късо...въпреки че в момента няма никой на поазара ама...АЗ СЪМ МЕЧКА и СЪМ ДЛЪЖЕН да пробвам![]()
![]()
А онова одеве беше с лимит до 1.2942 където обръщах.... ама удари стопа ...
само ти си , наливаш и то тръгва![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кое да правя - да гледам и да се усмихвам като емотикончето ли? Ако е за неотложните ми задачи извън форекса - няма да стане - отлагани са вече 4 години, няма накъде. Иначе и аз искам да зарежа всичко друго, ама не става...
Гаранции срещу прехвърлените капитали даваш ли и какви? Направо ми дай печалбата, пък ти после си я изкарвай като си толкова сигурен, че ще я изкараш.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Ако ти изгубя парите ............Кое да правя - да гледам и да се усмихвам като емотикончето ли? Ако е за неотложните ми задачи извън форекса - няма да стане - отлагани са вече 4 години, няма накъде. Иначе и аз искам да зарежа всичко друго, ама не става...
Гаранции срещу прехвърлените капитали даваш ли и какви? Направо ми дай печалбата, пък ти после си я изкарвай като си толкова сигурен, че ще я изкараш.
обещавам че плащам в натура![]()
Така е, но двойният връх се активира под 1.2925, а при мен каналът е пробит нагоре, та знам ли вече.
П.П. това за баба меца го писах
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Слагай плътно стопа, че и да е грешна посоката да не боли
НА Н4 е направила хубаво бичо поглъщане и ако бие 2945 може и върха да тества![]()
Колко печалба търсиш? Аз ти предлагам 1% дневно. Преведи ми 10 000 € и веднага ти давам седмичната печалба![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.