Аз без да цитирам ,че ме мързи поздравям всички и себе си за днешните хубави профити![]()
Аз без да цитирам ,че ме мързи поздравям всички и себе си за днешните хубави профити![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
браво ,колега.... подобно и за теб..................................
----------
стопа на +1 и си гледкам................................................
ако го бутне веднага купувам пак....с пълен обем.....и лимит 2975.....................................
предимно покупки ще търся вече до края на седмицата.........
два варианта ;
1. 1.3130
2. 1.3222 .................за финал
хаиде БАБО МЕЦО метаи се с плитък стоп доката го държа по тези нива..................след малко избухва..............
Последна редакция от alf : 27-11-2012 на 19:33
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Алф my brother...метнал съм се вече спокоАма...аре утре в процедирането ще са обясняваме...кое къде как...ама има още надолу сякаш...
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тия дълги не са никак сигурен сценарий
дори са по-несигурния от късите...
.................................................. ....
добро утро добри орица
добро утро ЛОЦМАН
добро утро и на останалите форми на живот
БЪРЗАМ ДА ОТБЕЛЕЖА,
че съдбата на еврото днес ,се определя в момента
графиката е 30 мин. и до 4.30ч ще се избисрят много неща!!!/след около 15 мин/
На ниво 1.2929 /30мин графика/
е започнало възходящо движение с цел 1.2960-70,
където има много душмани на еврото........
ИМА обаче и достатъчно резервни сили ,скрити по фреимовете , които ми дават основание ,че гореспоменатата зона на съпротива/60-70/ ще се
разпадне и еврото ще се отправи към следващата си цел по дневна 1.3148
ПРИ 1.3038 е възможен рикушет . с временен характер за обиране на стопове..........
НАДОЛУ критичната котироека е 1.2917, която е малко вероятно да бъде пробита дълбоко...... макар, че подкрепата е чак на 1.2859
И ТАКА ДА ОБОБЩИМ:
Любителите на техическият , сравнителният, и фундаменталният анализ днес ще бъдат изненадани неприятно, и курсо ще поеме кротко към указаната
ДНЕВНА ЦЕЛ
ДНЕС СЪМ ЕДИНОДУШЕН...., ПРЕЦИЗЕН И СКРОМЕН, УСПЕХ!
Последна редакция от alf : 28-11-2012 на 05:29
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Дубрутрю Старшинки и РЕДници ,
Такааам, канала на h4 проработи вчера и намазахме добре...Да видим днеска как да се осерем хубаво и да загубим всичко припечелено от вчера...
На дневна графика, дневната свещ от вчера погълна изцяло зелената свещ от понеделник, което на МЕН ми говори че имаме още път надолу...колко не се знае... Отделно, като че ли вече съм виждал тая конфигурация от 3 свещи някъде другаде...ама не им разбирам още много и не смея да кажа...някоя старшина ако е така добра да сподели дали поне съм на прав път...ще се радвам
На H4 канала от вчера е ясна и целта , поне за момента е някоя тренд линия от тези тл1 и тл2...стигнем ли ще мислим какво да правим после....или ще гледаме реакцията на курСОТ до линията Понеже за днес до идването на Капитан Америка, предвиждам рейндж с уклон нагоре, забелязах това 1.29915 /при другия брокер е 1.29886/ - доста свещи от H4 не са могли да затворят над тези котировки и си мисля че днес рейнджейки с уклон нагоре без да искаме ще ги стигнем... така че лично аз ще дебна за къси през целия ден, но след обяд с особено внимание около зоната 1.2980 - 1.2990 /ако изобщо стигнем там де/ Не за друго, понеже снощи са нахендрех и с 1 дългo дет лимита му е 1.29777
Айде наслука народе !!! И нали знаете, че видите ли ГРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР РРРРРРРРР в другата тема...е "препоръчително" да пуснете късо или да си затворите дългото![]()
П.С. Само да не ми са вързвате много на глупостите, че отиде акаунта...
П.С.2. РЕДЕ така достатъчно "блажно" ли е ? Че вчера нещо за "постно" зелИ искаше да ми кажеш нещо май а ?
П.С.3. За малко да забравя да Ви поздравя с нещо за добро настроение - http://www.youtube.com/watch?v=vjMGt...9iAxZoTDBUE1xL
П.С.4. Jay_Z куче такова, молим те отвори халваджийския тефтер и виж миналия месец на beige book какъв номер са ни скроили инсайдърите...щото Баба МЕЦА е просто животно и не си записва /ВСЕ ОЩЕ/ , уж ще помни...ама Ку**ци да споделиш с нас ако може...че помним че от туй beige book сме си патили здравата
![]()
Последна редакция от babaMETZA : 28-11-2012 на 05:54
Добрю ютрю да кажа първо !!!
Такааааа
S&P 500 Futures 1394.55 -3.20 -0.23%
NQ 100 Futures 2638.90 -3.35 -0.13%
US 30 12878.13 -89.24 -0.69%
DAX 7332.33 +40.30 +0.55%
FTSE 100 5799.71 +12.99 +0.22%
Japan 225 9303.00 -120.30 -1.28%
US Dollar Index 80.45 +0.05 +0.06%
Индексите очаквам днес да падат а ДАКСа
най-много до около 7250 около около......
На РЕДА ПРОЦЕДИРАНЕТО дава ход с уклон надоле
до около 1,2900 най-вероятното след малко.
След това има два сценария възможни.
Невъзможност за преминаване на зоната
1,2897-1,2899 или минаване там, но не минаване
през 1,28891 дето се явава КАКА 200 на 4 часа.
Отката нагоре ще е най-много до 1,2936 плюс минус няколко пипа.
При преминаване на споменатите подкрепи по-горе
първата цел на курсо ще е 1,2876 на което РЕДА
ще е най-доволен, че ще разтовари
Има вероятност някаква по-слаба движението
надоле да продължи до 1,2835..,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.
Това ще е днес !!!!
БЛАГОДАРНОСТИ !!!!![]()
Добро утро и от мен, днес викаш не е много за търговия а .......Добрю ютрю да кажа първо !!!
Такааааа
S&P 500 Futures 1394.55 -3.20 -0.23%
NQ 100 Futures 2638.90 -3.35 -0.13%
US 30 12878.13 -89.24 -0.69%
DAX 7332.33 +40.30 +0.55%
FTSE 100 5799.71 +12.99 +0.22%
Japan 225 9303.00 -120.30 -1.28%
US Dollar Index 80.45 +0.05 +0.06%
Индексите очаквам днес да падат а ДАКСа
най-много до около 7250 около около......
На РЕДА ПРОЦЕДИРАНЕТО дава ход с уклон надоле
до около 1,2900 най-вероятното след малко.
След това има два сценария възможни.
Невъзможност за преминаване на зоната
1,2897-1,2899 или минаване там, но не минаване
през 1,28891 дето се явава КАКА 200 на 4 часа.
Отката нагоре ще е най-много до 1,2936 плюс минус няколко пипа.
При преминаване на споменатите подкрепи по-горе
първата цел на курсо ще е 1,2876 на което РЕДА
ще е най-доволен, че ще разтовари
Има вероятност някаква по-слаба движението
надоле да продължи до 1,2835..,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.
Това ще е днес !!!!
БЛАГОДАРНОСТИ !!!!![]()