Язе пък нищо не разбрах хеле това за картофите !!!Висшите раси са високи
Темплейтите са му като моите. Не се ебавам, напълно различен човек е.
А обяснявам хубаво...поне така си мисля, щото се стремя да опростя информацията максимално.
Последно обяснявах защо индекса DOW е 12000$, а стойността на контракта е 12К умножено по 5, с чувалче картофи
И помогна, разбра ме чилякаA аз после ядох пържени картофи
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
De verdad no entiendo porque creeis que yo soy oleg, el me ha enseñado algunas cosas pero mi sistema no tiene nada que ver con la suya ademas el todavia no ha empezado a tradear en serio, asi que pensad bien quien soy yo, he empezado hace poco con cuenta real pero he estudiado mucho y todo es gracias a varias personas, oleg lo unicop que me decia siempre es que no valgo para nada y que me tengo que dedicar a otras cosas que el forex no es lo mio
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ъхъмм....и аз тва им разправям...De verdad no entiendo porque creeis que yo soy oleg, el me ha enseñado algunas cosas pero mi sistema no tiene nada que ver con la suya ademas el todavia no ha empezado a tradear en serio, asi que pensad bien quien soy yo, he empezado hace poco con cuenta real pero he estudiado mucho y todo es gracias a varias personas, oleg lo unicop que me decia siempre es que no valgo para nada y que me tengo que dedicar a otras cosas que el forex no es lo mio
.................................................. ......................
Oleg (27-11-2012)
Стойността на контракта е 5х стойността на индекса. Затова отклонение от една точка ти е 5$. А чувалчето картофче представляваше контракта, Понеже ако цената на картофите е 60ст, то цената на чувалче от 10кг ще бъде 6лв.
Трябва да обясня разликата между стойността на индекса и стойността на фючърсният контракт и защо отклонението било 5$.
И още се чудя защо не му беше ясно на чиляка(не на котето), но важното е да е разбрал.
Аз кога започвах ми беше трудно да запомня съпротивата или подкрепата къде бяха, отгоре или отдолу![]()
наистина димо ме е учил на доста неща но не вярваше в мен и ми викаше че няма да стане трейдар от мен, и на мен мечтата ми е един ден да му пратя банковия си отчет подписан и подпечатан от банката че е заверен като актуален за да му докажа че и от мен става трейдър, човек ако иска нещо много силно го постига
смисъл казвал ми е че ако не съм дисциплиниран няма да стане работата
Последна редакция от ForexCat : 27-11-2012 на 18:14
наистина димо ме е учил на доста неща но не вярваше в мен и ми викаше че няма да стане трейдар от мен, и на мен мечтата ми е един ден да му пратя банковия си отчет подписан и подпечатан от банката че е заверен като актуален за да му докажа че и от мен става трейдър, човек ако иска нещо много силно го постига
Кой е Димои какво е това дето е на шпански
4333333333333333333333333333333333333333
Ти пък!Как може да не си чувал за Димо?Димо,бре,оня Димо...
Поздрав за F4-то юбаво:
http://www.youtube.com/watch?v=FulA_tNkglQ![]()
Фибо....мибо....грънци
Няма лошо човек да си има ментор...особено в трейдинга..................
Аааааааааа, ми така да каже, начи оня Димо, веднага се сетих като го казаТи пък!Как може да не си чувал за Димо?Димо,бре,оня Димо...
Поздрав за F4-то юбаво:
http://www.youtube.com/watch?v=FulA_tNkglQ
4444444444444444444444444444444444444