2-ра третинка затворена на +50третата я оставям с + стоп за евентуални поне 3 фигури
![]()
2-ра третинка затворена на +50третата я оставям с + стоп за евентуални поне 3 фигури
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
аз дръпнах лимита на 1.29380
40 пипа нека бъде , че 50 по-рисково за 10 пипа да не събудим биците![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Само аз ли съм бик, бря.......
.................................................. ......................
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз бях крава, ама ми гушва стопчето.................................. ....
сега разбрах че гърците щели да получат 13 и 14 пенсия и заплата декември
те снощи им отпуснаха транша и вече го раздават![]()