Само едно не разбрах, защо си мислиш, че ме интересува дълга на малаките???
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
вчера отворих на 60 и си легнах лимита работи за мен![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Aха и половината вече го и върна.
Аз излизам навънМа много мъгла и студено и дано се разсее, че иначе неприятно.
Вчера през щатската сесия дадоха някой друг профит, ама слабо като цяло.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Днеска ще се скалпира пак няма начин
.................................................. ..........
Смешко бре, преди малко не писа ли, че си къс от 1.30 ???
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Пловдивски, не си ли мечи бре или почесваш малко биците
.................................................. .......................
Вчера продумах за едно 15 мин затваряне, което се осъществи
Дългосрочно съм за къси и сега от @2993 със затворена третинка на +20 и стоп на +1
@2606 требе да видим таз седмица
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Добър ден
И днес май ще блъскаме в някакъв малък рейндж![]()