така е ... форекса е хзарт. съдя по масата, която може само локуми да разпъва - " е... не е" естествено, че хазарт - вгледай се в поведението на тълпата, която се опитва да си пудри положението, повтаряйки, че не е ..... ми не е когато минеш оттатък бариерата, до тогава си е и то най-пропадналата форма ... има едни начетени педерастчета, те са ми най-смешни - ми това са истинските думи, трябва хитрост в погледа. ... естествено, че е хазарт, дори изключвайки поведението на масата, понеже начинанието си ултра рисково и отгоре на всичко мозъка ти във всеки един момент е обречен да стане на айран и да катализира процеса по самоунищожението на акаунта.... хитрост, съобразителност трябва (наред с рутината), а като гледам някои хора ми идва да повърна..... много от вас, дървени философи, не сте за гледане.
Аз иначе съм много добър човек, дори повече отколкото трябва, и по тази причина трябва да развивам и гадно копеленце в себе си, понеже форекса е прецакване - трябва да вземеш парите на другия, ако не сте го разбрали ви го казвам, ФЕД не стои от другата страна кабела да печата долари за вас. .... разбира се, че се дистанцирам от вас, понеже не ми се вижда здравословно да си гукам с такива неудачници .... може ли да го кажете това или в стадото е топло и безопасно ? .... мушмороци ... какъв е риска , това така и не разбрах от всичките ви пожелания.
Разбира се трейдъра може да изглежда и интелигентно..... но не онова интелигентното - отличника със зализана прическа и подпухнало лице дето слънце не видяло от зубкане и като го бутнеш малко по-силно и той ще се разреве. .... също така съобразителността не е нужно да се проявява или по-скоро демонстрира посредством агресия по време на комуникацията между съобразителния и несъобразителния. .... друго не се сещам.... това е положението, а ако бяхте в Шаолин по време на тези приказки, щяха и да ви насинят от бой и това с цел тестване на Аз-ът, понеже, за да се "отворят очите " мозъка трябва да е празен - малко дзен не е излишен ... дзен не е поза лотос и зелен чай.
--------------------------------------------
Хишник, тебе те харесвам (харесвам и други хора, които са демонстрирали характер) , понеже движиш на правилната писта и затова показвам това което си написал как изглежда на практика . Показвам удвояване( +108%) в случая е постигнато за 2 седмици (примера е пресен -последните 2с.). Това не е много за хвалене, понеже се постига за сметка на нещо, но това нещо не го забелязвам на диаграмата дори има равномерен тренд , така че си е ОК положението.
Успехи!
![]()