Работи, или поне работеше преди. Някой нещо прави неправилно ако не работи или не е същиоят експерт. Имаше няколко версии. И за всяка е давано обяснение за какви видове котировки и брокери.специялно експерта на vgs ако е на инстата би трябвало да проработи без проблем ,но при положение че казва че никога не е проработвал явно има другъде проблем !виж отдолу в терминала бутона експерти дали се зарежда успешно трябва да ти оставя съобщение освен това мисля беше пригоден за 1 м. фрейм ако се не лъжа !В журнала също остава съобщение при успешно стартиране !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да ! Имаше версия специално за нашите платформи !А другата версия касаеше слагането на флаг на отворените позиции за да ги познава коя е отворна от екперта и коя не за да може да ги брои ! Новак аз ще ти пратя работеща версия ще се свържем налични !
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Грииди, работи! Има нещо което или от платформата, или нещо дребно го обърква. Аз съм доволен. Макар да съм доста кух в тая материя, ги инсталирах и двата! И само очаквам лодката на швейцареца да се люлее от вълните. Дори от време на време ги дублирам на ръчна. С по-голям лот! Става много интересно. Е, съобразявам се и с някой дреболии от техническия! Но нали това ни е работата!
Последна редакция от GeorgiRR : 09-01-2012 на 21:37
Версията която постнах тук си работи без проблем и с нужните настройки си движи на няколко двойки. "Повредата е в телевизора на Новак"
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В руския форум за някакъв експерт шумолят. Но не ми остава свободно време да го изтегля и пробвам! Дано тази събота и неделя съм свободен!
То и аз от програмиране и експерти не разбирам. Но добре правиш като не го оставяш на самотек. Тези които ги бяха оставили при единият спад окапаха. Ем им го приказвах 2-3 дни преди да се случи да внимават и че това е много вероятно да стане. Стана ама точно както го казахГрииди, работи! Има нещо което или от платформата, или нещо дребно го обърква. Аз съм доволен. Макар да съм доста кух в тая материя, ги инсталирах и двата! И само очаквам лодката на швейцареца да се люлее от вълните. Дори от време на време ги дублирам на ръчна. С по-голям лот! Става много интересно. Е, съобразявам се и с някой дреболии от техническия! Но нали това ни е работата!После пак се върна където беше цената.
И добавяй където има действително подкрепи а не щото експерта решил че е време щото индикатора дал еди си ква стойност.
Аз също отнесох дебелия когато бе 1.24+. Но стопа го бях поставил на 1.2390. Като направих рекапитулация, бях на +. Няма уникален експерт. Така че винаги трябва да са под внимание!
Експерта си работи, с него работят тук от форума Дани и Георги, проблемът е някъде при мен.
Вече сто пъти проверявам рестартирам, деинсталирам и инсталирам и според мен допускам някъде нещо, което не трябва.
И след като след толкова повторения не стана спрях, защото повтарям явно една и съща грешка, макар че всеки път чета инструкцията и бавно едно по едно като първолак го правя и проверявам.
За първи път ми е и не съм много наясно.
Та затова питах има ли някой от София, който да е наясно.
Дани се опита да ми помогне, но при мен пак не стана, при него си работи, така че е ясно че проблемът си е при мен.
С teamviewer или подобна програма пробва ли ? те и сегашните скайпове стават. Ако не можеш сама помоли някой да го направи.Експерта си работи, с него работят тук от форума Дани и Георги, проблемът е някъде при мен.
Вече сто пъти проверявам рестартирам, деинсталирам и инсталирам и според мен допускам някъде нещо, което не трябва.
И след като след толкова повторения не стана спрях, защото повтарям явно една и съща грешка, макар че всеки път чета инструкцията и бавно едно по едно като първолак го правя и проверявам.
За първи път ми е и не съм много наясно.
Та затова питах има ли някой от София, който да е наясно.
Дани се опита да ми помогне, но при мен пак не стана, при него си работи, така че е ясно че проблемът си е при мен.
Това ми е идеята, някой да ми помогне директно на компа.