Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Към кой е насочн въросът, че е в множествено число, GG??? Споредмен трябва да е в единствено число. Не виждаш ли кой обича да стиска лимони и да си пие сока, да става още по-кисела? Кой подклажда спорове? Казах и на Ива да й обръщавнимание, ама ...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
абе требе си .... Майкълм Макдауъл го беше казал много добре в един филм![]()
![]()
Последна редакция от mck : 23-11-2012 на 20:55
Към вас, що и отговаряте, нали щяхте да се игнорирате взаимнои преди е имало дрязги, но са минавали бързо, вие биета всички рекорди, джафкате се от две седмици, нонсоп.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти май пак си сбъркала - вместо за себе си, говориш за мен. То днес ти лъсна колко се забавляваш... как беше? да ме провокираш? или нещо подобно. Наистина ли не се усещаш каква злоба бълват коментарите ти? И... кльомбо, не аз кряскам по цял ден във форума. Колко хора ти писаха, стига си викала, пък ти не можеш да се удържиш... малиии... ако съм насреща ти, да можеш, в капка вода ша ма удавиш....
Айде за последно тази вечер, да си подрусаш кючек, нали ти е мерак:
Донякъде защото Унгария не е в Еврозоната - националната й валута е унгарски форинт HUF (една от любимите миМного се извинявам, че прекъсвам спора, но някой може ли да ми обясни(ей така за спорта) защо след като режат рейтинга на членка на ЕС еврото продължава да катери или може би е отразено на минутната само.....
"Hungary cut to BB from BB+ by S&P " .... станало е точно след това двойно дъно за което също спорите.).
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Утре погледниТи май пак си сбъркала - вместо за себе си, говориш за мен. То днес ти лъсна колко се забавляваш... как беше? да ме провокираш? или нещо подобно. Наистина ли не се усещаш каква злоба бълват коментарите ти? И... кльомбо, не аз кряскам по цял ден във форума. Колко хора ти писаха, стига си викала, пък ти не можеш да се удържиш... малиии... ако съм насреща ти, да можеш, в капка вода ша ма удавиш....
Айде за последно тази вечер, да си подрусаш кючек, нали ти е мерак:
тема искрено и лично,даже и двулично
нека всички да се посмеем
кой крив кой прав
хвърли един поглед
тогава коментирай
чистя си компютъра от боклуци
----------
И вход за всеки един музей от порядъка на 35лв равностойност в Бг номинал
о, и ако в Бг беше такава таксата щеше да е супер
Абе ти да не си станала обратна от липса на мъже около теб, че не виждам как някой ще си активизира хормоните по киселица като теб?
Като съм затворила дълга според теб значи че съм пуснала къса.
Като отпускат транш 44 млрд евро и еврото поскъпва, траншът щял да поевтинее. Да не го отпускат в долари, пък ние да не сме разбрали нещо?
Техническият проблем май е в твойта глава.
ФЕД отпуска на ЕС,те тук това не го ли знаеш?
.................................................. ...................
всичко е игра
еврото няма база да поскъпва,няма причини