Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кабела също продължава, да перка нагоре без корекция. Тези решили петилетката, за три дена, да направят.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Точно това го правеше ти!И това го разбрах от коментарите на други хора, понеже твоите изобщо не ги чета, подминавам ги - не обичам да си губя времето с глупости...
Е, ако и това ми причини, положението наистина ще стане сериозно вече! Ще има нещо повече от спор -> вендета, Бес-а-бес -
![]()
(албански разбираш ли; това ми е в кръвта) и вече няма да има кой да загрозява форума!
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Пък ти не се отучи да викаш...
Добре поне, че вече пиксели не казваш, вместо пипсове.
И още, точно ти ли ще ми напомняш аз какво съм казала - че се начетохме на примехулките ти за очакваното покачване. Апропо, така и не ни се похвали, какво стана с удължението до 1.24 на късите? Що така се отказа от него и взе да кудкудякаш изведнъж, че сме обърнали на север. Ами че някои тук и без теб отдавна си го знаеха, че ще го има, и си го очакваха.
Пък ти, дето до вчера не спираше от сутрин до вечер да пускаш присмехулки, че на север сме щели да летим, изведнъж почна да ни обясняваш, че трендът станал възходящ. Май много бързо забравяш какви си ги бръщолевила по двайсет пъти на ден доскоро.
Наще кокошки са еманципирани , затва.
.................................................. .................................
Emil Enchev (23-11-2012)
УТРЕ ЩЕ ТИ НАПОМНЯ ЗА КУДКУДЯКАНЕТО,ВСИЧКИ ВЪВ ФОРУМА ЩЕ ПРОЧЕТАТ ЩО Е ДВУЛИЧИЕПък ти не се отучи да викаш...
Добре поне, че вече пиксели не казваш, вместо пипсове.
И още, точно ти ли ще ми напомняш аз какво съм казала - че се начетохме на примехулките ти за очакваното покачване. Апропо, така и не ни се похвали, какво стана с удължението до 1.24 на късите? Що така се отказа от него и взе да кудкудякаш изведнъж, че сме обърнали на север. Ами че някои тук и без теб отдавна си го знаеха, че ще го има, и си го очакваха.
Пък ти, дето до вчера не спираше от сутрин до вечер да пускаш присмехулки, че на север сме щели да летим, изведнъж почна да ни обясняваш, че трендът станал възходящ. Май много бързо забравяш какви си ги бръщолевила по двайсет пъти на ден доскоро.
ОБЕЩАВАМ ТИ
И БЕЗ ТОВА СЪМ СИ ОТВОРИЛА АРХИВИТЕ И СИ ЧИСТЯ КОМПЮТЪРА
ТОГАВА МИЛА МОЯ ЩЕ ВИДИМ КАКВО ОЗНАЧАВА ДВУЛИЧИЕ,КУДКУДЯКАНЕ И Т.Н. В ТВОЯ РЕЧНИК
ИМАШ ВРЕМЕ ДО УТРЕ
ОБЕЩАВАМ ЧЕ ЩЕ ГО НАПРАВЯ ПУБЛИЧНО
Споко де ! ОК съм
Аз сега като ти позволих да се възползваш от мен и ще ме пазиш като наследство
Да не изгориш в тоя пожар
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН