Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тука се мъти нещо,я внимаваи........................
сега има равни шансове в двете посоки ............................
развръзката на деня е в ход...........................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да вземете да си бракувате клавиатурите...като немате....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
много върви към повторение на вчера,...............
на кантар е............. едни дълги с плитък стоп ,много ще му отиват и цел 1.2880..............за 30 мин време...................
само едно ме притеснявя
дневният бар е завършващ и за да започне ново голямо движение му трябва отново 1.2772
някъкси не съм единодушен......................![]()
Последна редакция от alf : 21-11-2012 на 21:42
сигурно си чувал алфин. .. има един твой адаш по първи две букви и по първа една фамилна тоже. ... всъщност май само по фамилна оти името ти е гордън пък ......... ват евер. ... та чичкото се казва ал брукс и. .. той обича да казва искате ли да купите във мечка след две доджита и си отговаря после. ... не вика. .. ама чичо ал не познава братчедите ти. ... тъй чи. ... нема се травмираш. ... най-малкото второто доджи не е затворило
----------
ако слезе пак под 2780 меца веке неа му прости. ...много върви към повторение на вчера,...............
на кантар е............. едни дълги с плитък стоп ,много ще му отиват и цел 1.2880..............за 30 мин време...................
само едно ме притеснявя
дневният бар е завършващ и за да започне ново голямо движение му трябва отново 1.2772
някъкси не съм единодушен......................
Това е така, но доста може да се поговори по тоя въпрос, по кой тренд да караш първичния вторичния и т.н.
какъв е проблема с фейк пробивите ако си караш по тренда ..... нали всичкото технически анализ се крепи на това ..... цитирам : "ако е започнало едно движение приемаме че то ще продължи " .... затуй има некои дето все казват че пазаря се следва не се контри ..... и там вече идва момента с фреймовете и на кой колко са му замъглени очилата
Казва също Дау, че първичния не може да се манипулира, ама в него има хиляди пипсове, та ако той е низходящ, означава ли да пускам само къси и една по-длибочка корекция ми е занулила акаунта бързо, щото съм все на сел.
Сложен е този въпрос при преминаването от анализ към търговия.
В тоя ред на мисли има интересна ситуация при златото, ама сега ме мързи да отварям платформа да качвам графика.
добро утро добри орица
добро утро ЛОЦМАН
добро утро и на останалите форми на живот
след като отново стана всичко което нашепвах вчера
да видим днес какво прозира в кълбото.
важната котировка днес е 1.2884
стигне Ли я ,ще получи ускорение до 1.2926
там кълбото не е ЕДИНОДУШНО..................и требе се внимава.
Както вчера споделих имам графично /индикаторно/ основание да не изключвам
1.2766 пропадане , зона С която ДНЕВНИЯТ БАР ТРЕБЕ да има контакт, за да почват на дневна средносрочни движения и без която не можем да очакваме траини тенденции. /ТЯ НЕ Е СТАТИЧНА/
кто вземем в предвид горното и след кратък спор между очите и мозъка аз съм ЕДИНОДУШЕН
1.2926 е днешната цел......................УСПЕХ!!!
ПП.ако целта бъде постигната до 10.ч , ще се наложи ново процедиране.
те това е процедиране.....................
ЛОЦМАН НИЩО НЕ ВИДОХ НАДОЛЕ.........![]()
Последна редакция от alf : 22-11-2012 на 13:51
Добро утро и на теб, Алфчо! Иначе казано, ше летим в небесата.
добро утро добри орица
добро утро ЛОЦМАН
добро утро и на останалите форми на живот
след като отново стана всичко което нашепвах вчера
да видим днес какво прозира в кълбото.
важната котировка днес е 1.2884
стигне Ли я ,ще получи ускорение до 1.2926
там кълбото не е ЕДИНОДУШНО..................и требе се внимава.
Както вчера споделих имам графично /индикаторно/ основание да не изключвам
1.2766 пропадане , зона С която ДНЕВНИЯТ БАР ТРЕБЕ да има контакт, за да почват на дневна средносрочни движения и без която не можем да очакваме траини тенденции. /ТЯ НЕ Е СТАТИЧНА/
кто вземем в предвид горното и след кратък спор между очите и мозъка аз съм ЕДИНОДУШЕН
1.2926 е днешната цел......................УСПЕХ!!!
Напълно съм съгласна с теб!Само че аз пътувам към 2960, като за начало.
Пък който иска, нек си скъсява!![]()