О,Ивче,дай пусни един египетски кючек да тръснеме сланинки,че е голема скука без уроци по правопис,морал и етика
Белким улучиме некоя вълна от любимите ти с кръстчета и стрелкички,както ги обичаш,сътворени от волшебния соФтуер
а?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз и днес се метнах на йената и берекет вече е на +35.Евро/долара никакво смислено движение не дава.
.................................................. ..............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
eur/jpy;usd/jpy поне засега пускат за разлика от тази неориентирана валутна двойка
стоиш и чакаш някой да кихне,ако не кихне ще ти пусне ЕГИПЕТСКИ КЮЧЕК и танту за кукуригу
Флаг на 30 минутка,дръжките на крушите са от долната страна( хе-хе като сладолед Ескимо)
чакаме го да избие в желана от него посока-север или юг
Това, което ти наричаш "египетски кючек", етке, е изкуство, което на запад хората ценят, и се правят фестивали в големи и престижни зали, които се пълнят до отказ. Ама за да можеш да го цениш, трябва да носиш глава на раменете си, да си възпитан да цениш изкуството, което не разбираш и да се опиташ да го разбереш. Обаче ако вместо глава носиш на раменете си самодоволна тиква, за която всеки, който е различен от теб, е "идиот", няма как да стане, нали се сещаш...
http://translate.google.bg/translate...ed=0CDoQ7gEwAg
//////////////////////
Не ще бе, не ще проклетото ойро да пада в канала и туй си е.
![]()
Е те щото си нямам глава на раменете затуй,до оня ден мила моя повтаряше"С твоите знания и с моя вълшебен софтуер"НАЛЕ?Това, което ти наричаш "египетски кючек", етке, е изкуство, което на запад хората ценят, и се правят фестивали в големи и престижни зали, които се пълнят до отказ. Ама за да можеш да го цениш, трябва да носиш глава на раменете си, да си възпитан да цениш изкуството, което не разбираш и да се опиташ да го разбереш. Обаче ако вместо глава носиш на раменете си самодоволна тиква, за която всеки, който е различен от теб, е "идиот", няма как да стане, нали се сещаш...
http://translate.google.bg/translate...ed=0CDoQ7gEwAg
//////////////////////
Не ще бе, не ще проклетото ойро да пада в канала и туй си е.
Е, па аз ако немах акъл в главата много неща немаше да знам
Чест и уважение
ivaceda, Чисто любопитство, имаш ли приятели? Малко реторичен въпрос, ама да си питам... може пък и да имаш
.................................................. ................................
Понеже засягаш въпроса със стрелкичките, защо имам някакъв спомен, че и ти твърдеше, че стрелкичките не лъжат? Или аз нещо се лъжа?
Между другото едно врабче ми каза, че на всички таймфреймове от М1 до Н4 стрелкичките викат Buy.
И каквo толкова си се угледала в тези стрелкички, това е просто един интересен индикатор, че даже и полезен - колкото повече, толкова повече както казва Мечо Пух, а който иска да се съобразява с тях, който не иска да не се съобразява.
Може ли този път вместо на кючек, да тръснеме нещо на индийски танци - този път да няма спорове цигански ли са танците и музиката.
Аз не знам мога ли да се нарека нейна приятелка, понеже не се познаваме лично и на живо, но определено съм й симпатизантка. Досега лично аз не съм намерила у нея косури, а само положителни черти.
Последна редакция от Eli2356 : 20-11-2012 на 18:34
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Но не се сдържа, да се изкажеш по въпроса.Понеже засягаш въпроса със стрелкичките, защо имам някакъв спомен, че и ти твърдеше, че стрелкичките не лъжат? Или аз нещо се лъжа?
Между другото едно врабче ми каза, че на всички таймфреймове от М1 до Н4 стрелкичките викат Buy.
И каквo толкова си се угледала в тези стрелкички, това е просто един интересен индикатор, че даже и полезен - колкото повече, толкова повече както казва Мечо Пух, а който иска да се съобразява с тях, който не иска да не се съобразява.
Може ли този път вместо на кючек, да тръснеме сл. на индийски танци - този път да няма спорове цигански ли са танците и музиката.Като някой ментор...................................... .............