не е колко пъти са ме нареждали тука някой хаора за дето съм казъл "играе" а не "търгуваш " примерно ! а тука такива работи ... тц тва да не ви е саит за запознанства бе тука отгоре пише Еур/усд а не публичен дом !!!!!!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Къртите ли рейнджа
9999999999999999999999999999999999999
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да де, нали и аз това казвам
изпразних я, цялата
Че на кой не му се ?![]()
Фицката даде напълно точен и ясен отговор на питането ми. Както и потвърди за пореден път и идеята ми за доста неща.
Това е напълно вярно !
Бонджорно бре, Фицка....кво да прая, .....прощавайте, не съм ги чел тея 1000 наредби
![]()
На М 15 тестваме 1.2815-20 за 4-ти път от сноши .................
При пробив до къде очаквате да стигне? До 1.2850 или по на север ???
predator (20-11-2012)
Само за справка днешния анализ на един специалист, на чиито прогнози хвърлям око ежедневно: Shorts favored at 1.2840. Stop=1.2890. Target=1.2625. Твърди, че днес най-много да се покачи до 1,2840-50, преди да започне нов спад по-късно тази седмица. Смята, че има шанс да тества даже 1,2870. Надолу само спад под 1.2700/1.2690 ще сигнализира път към 1,2500.
Ами много ясно защо. Защото парите означават, че е имал акъл и способности да ги изкара. Ако пък са придобити на готово (тото,наследство) - пак не е зле, значи я очаква охолен живот и обратното. Тук обаче има една тънкост - характера на притежателя на парите - дали охолен, ще е съпроводен и със спокоен и щастлив живот зависи именно от тази тънкост, ако става въпрос за дълготрайни отношения.
Затова не е баш така както си мислиш - парите са добро начало, но не гарантират добър край. За какво ми е например мъж с пари, който именно поради многото си пари не ме бакари и ме третира като вещ за лична употреба,с която може да се разпорежда както си иска и да захвърли по всяко време, наред евентуално с други вещи (жени) за негова употреба? Или мъж с пари, с който не можем да проведем един свестен, изпълнен с разбирателство разговор? Мъж с пари, които ежедневно да ми опъва нервите - има го и този вариант - а, мерси! Бих избрала беден, но перспективен ( с изгледи да забогатее) мъж, който ме кара да се чувствам щастлива и спокойна.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Е ако си говорим на хамерикански няма лошо да кажем играя, но на български " играя на китара " ли казвашПа и кво лошо има да се запознаваме
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
xaxxaaxxa![]()
.................................................. ..