GGBG (19-11-2012)
БЛАГОДАРСКО ПРАСЬО !!!
Охххх на батя убавицата !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Щом ти аресва, на ти я цялата
http://www.google.es/search?q=copa+d...w=1600&bih=797
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Няма нужда ПРАСЬО !!!
Аз по линка още разузнах коя е !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това съм измислила.
Uploaded with ImageShack.us
фицкин хай. ... с теб не сме общували из късо ама те помня от инвестора. .. да кажа че и да ми го позволява ливъриджа нивгаш нема сложа повече от 10 пипа стоп (имам особено ама особено болезен експириънс от преди и. .. смятам да съм си научил урока. ) ...... мдам. ... слагам стопчето на +2 и таргетот го оставям за утре. ....
прекрасна вечер на всички![]()
фицкин хай. ... с теб не сме общували из късо ама те помня от инвестора. .. да кажа че и да ми го позволява ливъриджа нивгаш нема сложа повече от 10 пипа стоп (имам особено ама особено болезен експириънс от преди и. .. смятам да съм си научил урока. ) ...... мдам. ... слагам стопчето на +2 и таргетот го оставям за утре. ....
прекрасна вечер на всичкиБравос, това са мъдри приказки
Бях останал с впечатление, че имаш друг стил на търговия и затова ти го казах
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
xemus (19-11-2012)
за мен задачата е такава:
как ще вземем 1.3057 и ВЕНТУАЛНО 1.3144 ТАЗИ СЕДМИЦА????
СЪС ИЛИ БЕЗ 1.2775???? ОТНОВО УТРЕ???
1.ако е със, чао на мецаните
2.ако е без, мецаните си запазват правото на реванш достигаики едно от горепосочените нива.
ПРИ ВАРИАНТ1 ....... очаквам отскок в зоната 1.2775 - 65..........
тои е и по вероятен след днешното слабо представяне .....................
Последна редакция от alf : 19-11-2012 на 21:22
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
xemus (19-11-2012)
Хемусе той стопа се слага там дето требе да е !!!фицкин хай. ... с теб не сме общували из късо ама те помня от инвестора. .. да кажа че и да ми го позволява ливъриджа нивгаш нема сложа повече от 10 пипа стоп (имам особено ама особено болезен експириънс от преди и. .. смятам да съм си научил урока. ) ...... мдам. ... слагам стопчето на +2 и таргетот го оставям за утре. ....
прекрасна вечер на всички
Ако е много далеко и твърде скъп значи търговията
не става и не се влиза. Аз така правя.
Като не ми удисва стопа не го търгувам или с много
малък обем да го мамя курсо и за потвърждение
на посоката евентуално,,,,,,,,,,,
xemus (19-11-2012)