Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има бре, ама океанскаЧерноморската е по-вкусна, друг е въпроса дали остана
----------
Рибарите му викат болна риба, щото отварял 100 годишни рани![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (12-11-2012)
Охо,па някой заритал за мен
Ивче,аз виждам още надоле,разлика в позицията ми нема
щом ема 50 пресече отгоре надоле ема 200 и ема 300 съм го писала късо,за 1.2600
па ти ако си имаш друго виждане за пазара виждай си го
все пак не търгуваш по моя мироглед,нале?
хммммм ако сега не пробие 1.2700 ще са метна дълго от там... със стоп 6-7 пипа с цел 12-14поне да не съм капо днеска
Ето го и фундамента и от мен...
Баба Меркел ще я гръмнат, от там спад на евракито с ~ 5000 пипа за секунда и половина...от там Обамата ще дойде у Европата и в същото време ще има военен преврат у Испания, цунами ще залеее гРъците... После Иран ще пуснат едно бомбе у Русия , Путин ще помисли ,че са нападнати от Щатите и ще прати командоси у сащ, ама Обамата вече ще е в Австралия ... Некоя вихрушка ще бутне новия небостъргач дето е построен на мястото на близнаците...от там фалит на сите оцелели банки у щатите. Обамата все още е у Австралия и е захапан от крокодил и пребит от кенгуру...и ще пусне една атомка на азиатците белким спъне малко и техните икономики... После ще има опит за нападение от извънземни над Африка обаче като видят само песък и два-три лалугера ще помислят ,че е Марс и ще обърнат корабите от което следва ,че еврото ще се покачи с 3,5 пипа (при 5 цифрени котировки) и 2 пипа (при 4 цифрени) колкото за обиране на стоповете...
Край на I-ва част, очаквайте продължение на сагата...![]()
ПРАСЬО черноморска скумрия няма от едно барем 30 години !!!
Спанците не ядат шарани ни сомове. Разправяли са ми големи
легенди как спанците ловат по реките сомове, шарани и викат :
-булгарос булгарос има ли булгарос !!!
ПРАСЧО ква риба тачат испанците???
Да не затлачваме тука може в твойта тема за ПЛЮСКАНЕТО !!!
не си прав...то по тая логика чироза е малкото на скумрията...
ето ти инфо (риба №31)...http://dryanovo.net/%D0%BB%D0%BE%D0%...80%D0%B8%D1%8F
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Ето го и фундамента и от мен...
Баба Меркел ще я гръмнат, от там спад на евракито с ~ 5000 пипа за секунда и половина...от там Обамата ще дойде у Европата и в същото време ще има военен преврат у Испания, цунами ще залеее гРъците... После Иран ще пуснат едно бомбе у Русия , Путин ще помисли ,че са нападнати от Щатите и ще прати командоси у сащ, ама Обамата вече ще е в Австралия ... Некоя вихрушка ще бутне новия небостъргач дето е построен на мястото на близнаците...от там фалит на сите оцелели банки у щатите. Обамата все още е у Австралия и е захапан от крокодил и пребит от кенгуру...и ще пусне една атомка на азиатците белким спъне малко и техните икономики... После ще има опит за нападение от извънземни над Африка обаче като видят само песък и два-три лалугера ще помислят ,че е Марс и ще обърнат корабите от което следва ,че еврото ще се покачи с 3,5 пипа (при 5 цифрени котировки) и 2 пипа (при 4 цифрени) колкото за обиране на стоповете...
Край на I-ва част, очаквайте продължение на сагата...
Т'ва като Саут Парк звучи...
---------------------------------------------------