Понеже се чуха няколко твърдения, чисти предположения, какво съм можела аз - постовете ми, в които се съдържат предвиждания ДО ЕДИН са се сбъднали. Това говори само по себе си какво мога аз. И на мен техническия анализ ми е по лесен - съпротиви, подкрепи, фибоначита, средни пълзящи линии - това и баба го може.[COLOR="Silver"]
........................
Само аз ли забелязвам лудите ора или има и други![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
RyMu (04-11-2012)
Явно и не си помниш думите.........................
Ами аз още в първия пост по този въпрос казах - и по двете, в смисъл и по технически, фундаменталният само ми дава насоката, ама скочиха - не можело и по двете - трябвало по едното. И не можаха да се обосноват защо, едва ли някой на тази планета ще може, де.Ти каза, че трябва да се търгува и по двете с превес на фундамента и че е глупост да се твърди, че някой търгува само по фундамент или само по техника
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
GGBG (04-11-2012)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То и за мен е поприключена, защото явно опонентите ми не могат да кажат нищо съществено, освен разни неща на сексуална тема - видя се кой бяга по тъча и не може да каже защо да не се следят и техническите показатели и фундаменталните едновременно. Айде повече празни приказки няма да говорим.Не съм ти следил постовете с прогнози и дали са се сбъднали, може и да е така, може и да не е, но ти продължаваш да бягаш по тъча. Не става въпрос какво можеш ти, аз или някой друг, за съвсем различно нещо ставаше дума, жалко за претенциите ти, с този си начин на писане и умишлено избягване на основната тема, ги правиш несъстоятелни.
За мен темата е приключена.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пак показваш слаба паметТо и за мен е поприключена, защото явно опонентите ми не могат да кажат нищо съществено, освен разни неща на сексуална тема - видя се кой бяга по тъча и не може да каже защо да не се следят и техническите показатели и фундаменталните едновременно. Айде повече празни приказки няма да говорим.Аз ти го казах, като ти дадох за пример себе си
![]()
Аз например забелязвам един, дето си удря главата в стената и се хили като откачен както казват хората - много типични признаци за лудост.
На безсмислени изказвания повече няма да отговарям - постът ми е на разположение, няма нужда да го преповтарям - който не вижда да си сложи очила, да пие едно кафе за повишаване остротата на възприятията и да го прочете пак и чак тогава да ми приписва несъществуващи изказвания.
Явно е заразноЗатова и се стремях да стоя настрана, ама след тези тиради, които достойно биха взели почетно място в конкурса " Трите тикви или какво ни пречи да мислим " , не се сдържах
![]()
опааа! внимание внимание! благодаря за вниманието!
много гордо нося колана на шампиниона![]()
![]()
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''Понеже се чуха няколко твърдения, чисти предположения, какво съм можела аз - постовете ми, в които се съдържат предвиждания ДО ЕДИН са се сбъднали. Това говори само по себе си какво мога аз. И на мен техническия анализ ми е по лесен - съпротиви, подкрепи, фибоначита, средни пълзящи линии -това и баба го може.
баба ти дава ли уроци![]()
![]()
фицката (04-11-2012)