Ами когато ми говорят пълни глупости на търкалета и то с голяма убеденост, може и да ми се мобилизира душицата в защита на истината. А иначе въз основа на 1 мой пост или на няколко се базира това нямащо никаква връзка с реалността умозключение за "все лошото на нещото гледане" - оценките и мненията ми са базирани на реалността и само на нея - само тя може да ми стегне или отпусне душицата, а не аз самата и това е нормално - едва ли има човек с вечно отпусната душица - който го твърди е нагъл лъжец.
РЕДА зададе въпроса "Кое е първото - яйцето или кокошката (Технически или фундаментален анализ)..." - Няма какво да мислите - кокошката (и петела) естествено, яйцата само се снасят и излюпват от кокошките. На библейски език това звучи така: Първо бог създаде кокошката, после от реброто кокошково създаде петела, после те си народиха много пиленца. Ако нямаше фундамент, нали си предствяте какво щеше да предствлява форекса - пет вълни нагоре, пет равни надолу и така до безкрайност - направо нямаше да се чудим занакъде ще сме, то ще си се знае предварително.