Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е вярно, аз не можех![]()
==========================
Ти глупостите вече си ги написала, не е нужно да се обясняват и защо са такива![]()
Все едно да си изпльокаш една лъжица лютеница на бялата блуза и някой като ти каже, изцапана си, ти да отвърнеш, глупаво е да кажеш че съм изцапана без да си се обосновал![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (03-11-2012)
Този ти пост е само поредното потвърждение, че "да се пишат глупости, също е глупаво" без никаква обосновка е хептен глупаво !Не е вярно, аз не можех![]()
==========================
Ти глупостите вече си ги написала, не е нужно да се обясняват и защо са такива![]()
Все едно да си изпльокаш една лъжица лютеница на бялата блуза и някой като ти каже, изцапана си, ти да отвърнеш, глупаво е да кажеш че съм изцапана без да си се обосновал
Ааааа обосновкаАми аз визирах целият ти пост
Но специално за подчертаното, ще се постарая да се обоснова
Това че ти не знаеш как да търгуваш използвайки само технически анализ, не означава, че хората не си правят пачки, търгувайки именно така
Аз лично преглеждам календара всяка сутрин, единствено за да определя дали в определени часове е възможна по-голяма волатилност. Дори не ме интересуват стойностите на данните
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Нали ти казах, че ти си ги написала. Ако сама не виждаш колко е грешно, е безмислено който и да е да ти обяснява.
Вземи прочети повече и тогава категоризирай.
Фундамента може напълно да се изключи от трейдинга. Не да има по-голям превес.
RyMu (04-11-2012)
Всеки има право на МОЕТО мнение, както казва МадонаАаааа обосновкаАми аз визирах целият ти пост
Но специално за подчертаното, ще се постарая да се обоснова
Това че ти не знаеш как да търгуваш използвайки само технически анализ, не означава, че хората не си правят пачки, търгувайки именно така
Аз лично преглеждам календара всяка сутрин, единствено за да определя дали в определени часове е възможна по-голяма волатилност. Дори не ме интересуват стойностите на данните
Аз пък, обратно на теб, си правя пачките, благодарение на фундаменталния анализ и за подробности като най-благоприятни нива за вход и изход ползвам техническия. По-голямата част от поста ми, който визираш, е цитат на Отдел “Анализи валутни пазари”, ФК “Логос-ТМ” АД
Ти па откъде знаеш аз какво знам и какво не знам - поредната глупост.
Пп: Това кой пост си цитирал е очевадно, но пак не казваш и една дума обосновка. Искаш да кажеш, че ти печелиш само с технически анализ - това не е обосновка, а само съобщаване, какво ти ползваш.
Моментната волатилност няколко минути след излизането на новините е едно на ръка, но в по-дългосрочен план - часове, дни, думата има фундаменталния анализ.
Последна редакция от Eli2356 : 03-11-2012 на 21:14
ПРАСЧО според мен сутрин първо гуцаш !!!
Сега да тЪ питам тебе като гледаш дневната
графика сега на третия път ли ще пробием 1,28
или ще требе четвърти опит ????
Ти наистина не си много интелигентнаВсеки има право на МОЕТО мнение, както казва МадонаАз пък, обратно на теб, си правя пачките, благодарение на фундаменталния анализ и за подробности като най-благоприятни нива за вход и изход ползвам техническия. По-голямата част от поста ми, който визираш, е цитат на Отдел “Анализи валутни пазари”, ФК “Логос-ТМ” АД
Ти па откъде знаеш аз какво знам и какво не знам - поредната глупост.
Нъли ти твърдеше това : " Колкото е глупаво да си чист техничар, толкова е глупаво и да си чист фундаменталист - истината е по средата с превес (и то голям превес) на фундамента ..... "
Аз не съм обобщавал, а казах че аз търгувам само по технически и че е възможно
Какво говорят анализаторите ми е безразлично, защото те само говорят , АЗ ТЪРГУВАМ
Едни очаквали, че ще се случи това и отваряли къси, а пък други очаквали онова и отваряли дълги
Тоест стратегията 50/50. Е аз си гледам графиката и търгувам това което показва и от 500 трейда имам 478 печеливши
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ааааааа и Eli2356 забелязах стратегията ти на търгуване с НЕТИРАНЕ на позицииЯсно ми е колко си печеливша
![]()