При различните курорти сезона е с различа продължителност. На С.Б. за по голямата част от хотелите е 4-4,5 месеца. Но има потенциал за още..... България вече се е оформила като дестинация за хазартен туризъм, СПА голф и др.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Един приятел е в Испания, и с него коментираме. Там има фирма за монтаж на слънчеви колектори.
И го питам защо не дойде в БГ да прави същия бизнес. "Ти знаеш ли какво значи да имаш 10 месеца лято в годината. През останалите 2 месеца нямаме време да се оправим с ремонтите."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Той най вероятно е на Канарските острови ? А те са в Африка и ги топли Гълфстрийм........Един приятел е в Испания, и с него коментираме. Там има фирма за монтаж на слънчеви колектори.
И го питам защо не дойде в БГ да прави същия бизнес. "Ти знаеш ли какво значи да имаш 10 месеца лято в годината. През останалите 2 месеца нямаме време да се оправим с ремонтите."
Първото ми лято което работих на морето беше през далечната 1995 и още тогава ми направи впечатление колко много колектори имаме по покривитеДнес около 80% от зградите са с слънчеви колектори. Ако не се лъжа слънчевите дни по нашето черноморие 260+.
Не знам дали ще ми повярваш но Ирландци,Норвежци,Шведи,Да чани ( Най хубавите туристи) най много се оплакваха от Испания като изтъкваха всевъзможни причини. Лично за мене това беше голяма изненада............
----------
Той най вероятно е на Канарските острови ? А те са в Африка и ги топли Гълфстрийм........
Първото ми лято което работих на морето беше през далечната 1995 и още тогава ми направи впечатление колко много колектори имаме по покривитеДнес около 80% от зградите са с слънчеви колектори. Ако не се лъжа слънчевите дни по нашето черноморие 260+.
Не знам дали ще ми повярваш но Ирландци,Норвежци,Шведи,Да чани ( Най хубавите туристи) най много се оплакваха от Испания като изтъкваха всевъзможни причини. Лично за мене това беше голяма изненада.............................................................. .................................................. .................................................. .......................................
Ясно е, че Шикерова живее в град с много бетон и вероятно като е отишла на почивка в Сл. Бряг и е дошло малко в повече. Но аз мога да и предложа други места по Черноморието, където ще открие желаната зеленина. Сл. Бряг не е място за почивка, а за шумен нощен живот. Така, че пенсионерите да си ходят по на юг.Не знам да ли ще решим проблема ние..........Но е хубаво по голяма група от хора да са запознати с истинските проблеми в туризма ( сезонната заетост) от колкото да си мислят, че действителността е ( бетонни градини).
Някой имали информация Генка Шекерова в кое китно селце живее ? Аз подозирам, че тя живее в някои голям и застроен град с много бетон.............................![]()
Ако иска да почива на Сл.Бряг и да е тихо и спокойно да заповяда след 10.09. тогава той става тих и спокоен. Туристите са на възраст 55+ тъкмо нейния наборЯсно е, че Шикерова живее в град с много бетон и вероятно като е отишла на почивка в Сл. Бряг и е дошло малко в повече. Но аз мога да и предложа други места по Черноморието, където ще открие желаната зеленина. Сл. Бряг не е място за почивка, а за шумен нощен живот. Така, че пенсионерите да си ходят по на юг.И ще има какво да си говорят...........
Но да не очаква да се променят сезоните заради нея. Ами ако реши август месец да покара ски на Витоша кой ще и е виновен ?![]()
Ами да като държи на Сл. Бряг да ходи извън сезона. Ще и е тихо и спокойно, но пък съвсем няма да има никаква зеленинаАко иска да почива на Сл.Бряг и да е тихо и спокойно да заповяда след 10.09. тогава той става тих и спокоен. Туристите са на възраст 55+ тъкмо нейния наборИ ще има какво да си говорят...........
Но да не очаква да се променят сезоните заради нея. Ами ако реши август месец да покара ски на Витоша кой ще и е виновен ?![]()
Мога да ви кажа ,че май месец,преди баловете, на златните и слънчев бряг има само пенсионери и чужденци и е много спокойно.....
да ама е грозно просто...................................... ........................
Аз това го знам от опит последните години на 15.05.пристигам в Сл. Бряг и се прибирам в началото на октомври.........
А септември месец морето е невероятно чисто и достатъчно топло. Туристите и аз се къпехме в морето до последния ден от месеща. Морето беше пълно с паламуд ( за другото лято ще си купя лодка).
Проблема е, че повечето хора знаят твърде малко и гледат твърде много телевизия а медийте са изкривили действителността в търсене на сензация................