Съгласен съм за бас, и казвам, че таз вечер до 24 часа няма
да видим 1,3022 и ще ПРОЦЕДИРАШ пръв в темата на РЕДА
другата седмица, ако спечелиш !!!
Добре де аз кво ще спечеля а ???![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ще спечелиш ШЕФЕ да пазиш инструмента( мотиката) през уйкенда
ама не се вземай на сериозно като европейски пенсионер
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Имам. Вече ти казах, че движението надолу засега го приемам за корекция a-b-c.
Докато сме над низходящата тренд линия, ще си мисля за това. Ако цената пробие под тренд линията, ще почна да си мисля, че започва низходящо движение на дневна графика. Засега сме в рейнджа - и на 4 часа, и на дневна. Така че още нищо не е сигурно .
И не виждам какво престъпно има в това, да се даде гласност на чуждо мнение?! Ти нещо си маниак на тази тема. Заяждаш Кльомбата за това, сега и мен.Ами за мен всяко мнение е добре дошло - то и твоето е чуждо - за другите, ама ние не ти казваме нищо, нали.
![]()
е те това вече ................. в Испания са поне 7 годинките, а тук ......... нямам думи - е, как ще им излезнат сметките въобще? И къде е европейското законодателство в този случай? Давайте да си поплатим някое друго евро в гръцко и да ставаме пенсионери .............. ама то докато ни дойде времето Гърция може да я нема вечеТака, през последните месеци хиляди граждани от балканските страни са подали искане за пенсия в „Ика-Етам” – най-големия частен пенсионен фонд в Гърция, пише в. „Фигаро”.
Според гръцките медии подалите заявления за пенсии са предимно румънци и българи. Граждани на ЕС от 2007 година, те имат право да пребивават и да работят свободно в Гърция. Стотици хиляди българи са се възползвали от това право, правейки чести пътувания между родната си страна и северните гръцки градове.
Как обаче може да се обясни този бум? „Днес тези мъже и жени са достигнали пенсионна възраст и са разбрали, че според европейското законодателство трябва да са внасяли осигуровки в рамките на една година в Гърция, за да могат да поискат минималната пенсия за страната – 486 евро. А новините се разпространяват бързо”, обяснява служител в българското министерство на финансите./фокус/
те тава е......................1 година и европеиски пенсионер![]()
е как какво.........................
ПОБЕДАТА НА ДОЛАРА малко ли е?
всъщност ти печелиш и в двата случая
ако стане моито ще си пиеш кафето повече време докато не процедирам аз,
и ще се наслаждаваш на ЕСЕННИТЕ утрини ...............................................![]()
Последна редакция от alf : 01-11-2012 на 19:38
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Що му се връзваш изобщо?
турни един игнор тук таме,капаците и си гледай рахатлъка
айде,банда ,лека Ви нощ
Моето не е чуждо, а МОЕ! А вие с кльомбата все некви Игорчета и нам кви там цитирате..... Не можете ли да мислите самостоятелно???Имам. Вече ти казах, че движението надолу засега го приемам за корекция a-b-c.
Докато сме над низходящата тренд линия, ще си мисля за това. Ако цената пробие под тренд линията, ще почна да си мисля, че започва низходящо движение на дневна графика. Засега сме в рейнджа - и на 4 часа, и на дневна. Така че още нищо не е сигурно .
И не виждам какво престъпно има в това, да се даде гласност на чуждо мнение?! Ти нещо си маниак на тази тема. Заяждаш Кльомбата за това, сега и мен.Ами за мен всяко мнение е добре дошло - то и твоето е чуждо - за другите, ама ние не ти казваме нищо, нали.
и аз снощи процедирах успешно в темата на един корифей драскач, вземащ се много на сериозно,па носа си навън не показва.Камо ли да мине от единия край на Бг до другия,най-много посред нощите да отскочи отсреща до Пикадили за храни с намаление.И му теглих едни майни
пуснахте ли пак дългите ?![]()
аз му цъкнах една пук да видим
/.................................................. ..
Седим си и си мислим,,,,,,е как какво.........................
ПОБЕДАТА НА ДОЛАРА малко ли е?
всъщност ти печелиш и в двата случая
ако стане моито ще си пиеш кафето повече време докато не процедирам аз,
и ще се наслаждаваш на доларовият шиш надоле...................................... ...........
То и без друго ПОБЕДАТА НА ДОЛАРА е неуспорима във времеви план,,,
Победа на ХОРА над ЖИУОТНО не е за хвалене никак
Добре де великодушен съм !!!
ХВАЩАМ БАСА !!!
Значи като спечелиш ПРОЦЕДИРАШ преди мене!!!
Ако аз спечеля пак ПРОЦЕДИРАШ преди мене
То като, че ли ЖИУОТНОто можеш да го спреш да
пише преди РЕДА сабахлин де !!![]()