някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Аз ги ползвам от 5 години и съм много доволен от нета. Но от както ги купиха Мтел, падна качеството на цифровата, доста често се губи сигнал или направо изчезва. Но интернета поне за сега е доста добре.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
да цифровата тв е малко кофти ,ама нета е перфе...........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Благодаря за информацията бях се запалил да минавам на интернет на булсатком но ще отложа явно още не са доискосорили нещата .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...София, Люлин 5, бях на Люлин нет - просто перфектни, нямах грам забележки, изкупиха ги Булсатком и всичко отиде на майната си. Всеки ден прекъсвания, разговори със съпорта и т.н и т.н. Последно вчера, нямах над 30 часа нет. Трагедия пълна. Платил съм и ноември и изчезвам с двеста от тях. Похвалиха ми Нет 1, вероятно ще ги пробвам за основен доставчик.
пп. Става дума само за нета на Булсаткомите, другите им услуги не ги знам и не искам да ги знам.
Някой ползвал ли е "бисквитката" на Макском и какви отзиви има ?
---------------------------------------------------------------------------------------
compos sui
и на мен би ми било интересно, защото ми изглежда много яка носиш си лаптопа и си имаш нет, а не научкваш на изуст паролите![]()
![]()
![]()
Всичко ми е на Виваком и съм доволен от предлаганите услуги.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Ratetouilli (31-10-2012)
Какъвто и нет да имаш днешно време ще може да си гледаш графиките......... :д