Да ама консервите трябва да попоглеждаме и към новото, че да не си останем в миналото и да караме на спомени![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тая тема я бяхме пазабравили. Права си Новак. Ако искаш да си на гребена на вълната, не трябва да изпускаш от поглед нищо ново! Щото пазара постоянно се променя.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами то си и зависи от платформата и колко лесно се справяш с нея - то цялото печелене лежи в познанията. На мен ми трябваха 5 месеца, но съм и бос по форекс и още на авто-трейдинг (Zulutrade де,), което си е и още по-просто докато разбера и се оправя в нещата ми отне доста време. Две години не мисля, че има човек на който му се чака толкова....
Една седмица. За да и научиш опциите. И отваряш реал с микросметка. 20-30-50 долара. Играеш на центови позиции. Ако я загубиш, не е голяма загуба. Но като е реална, психологически човек работи по-предпазливо. Не поема излишни рискове. И се стреми да генерира мънгизи. Докато при демото, се придобиват някой вредни навици, дето след туй пречат на трейдера.
Първоначално написано от todorn
Според вас колко време трябва да прекарам търгувайки с демо сметка, за да съм сигурен, че като мина на реална няма да я зануля? Някой казват от 6 месеца до 2 години, но на мен това не ми се струва реалистично?!
Никога не можеш да си сигурен,че няма да си занулиш първата сметката .Аз лично бях 2 години само на демо,но винаги си отварях сметка с толкова пари ,с колкото мислех да влизам реално.За тези 2 години на демо ,не знам колко сметки съм занулила.И въпреки това първата ми сметка пак я изгубих.
Всичко се свежда до много дисциплина .
Айде и аз да взема да се изказвам вече по така ...
Как пък да се определи колко и как?
Нали според зависи от човека, от темперамента, целите, потребностите...и так дале ...
Първо от време оно съм си на принципа - бавно, нежно не алчно ...не мога да си повярвам дори как се вдъхнових за това начинание имайки предвид моята неалчност...невероятно но факт ...
После пък ми хрумна - кьорав карти не играе
Докато не прогледна дори и демо сметката ми ще дреме...
За сега си избрах брокер, смъкнах платформа и започнах да я проучвам...почнах курс и след третия път ...лекинко ми просветва в мъглата от инфо...нета е пълен с какво ли не...първо бях решила само да се напъвам...но уви ...след като принтирах 26 страници с термини и разбрах, че няма да я бъде таяКупих си трите книги на Светлин Минев и ги нагънах като невидяла
![]()
Та тъй като светулка съм в мъглата ...но поне имам цел в далечината и времето ще си покаже кога и колко![]()
albagpipe, вчера се срещнах с един мъж. Дето не знаеше какво е МТ4!!!! Работи с някакъв английски брокер, дето е на друга платформа. Не знае какво е технически анализ. Не знае какво е фундамент.Работи дългосрочно. Я влезе в месеца веднъж, я не. И като го попитах за печалби/загуби: "- Теглих веднъж 4500 евра щото ми трябваха. Купувах си кола". Аз само тъпеех. Човек дето е далеч от материята, интуитивно да може да печели! И то не малко. Пожелавам го на всички!
GeorgiRR, не се и съмнявам, че има такива хора...знае се и за късмета на начинаещия
и разни такива но аз обичам да съм наясно с нещата пък другото късмет и психика, нали
![]()
Алчността, амбицията и отдадеността са нещата които те изтласкват напред. Нищо невероятно няма, това си е заложено в човешкото мислене по рождение. Просто от средата биват подтискани тези пориви.Айде и аз да взема да се изказвам вече по така ...
Как пък да се определи колко и как?
Нали според зависи от човека, от темперамента, целите, потребностите...и так дале ...
Първо от време оно съм си на принципа - бавно, нежно не алчно ...не мога да си повярвам дори как се вдъхнових за това начинание имайки предвид моята неалчност...невероятно но факт ...
После пък ми хрумна - кьорав карти не играе
Докато не прогледна дори и демо сметката ми ще дреме...
За сега си избрах брокер, смъкнах платформа и започнах да я проучвам...почнах курс и след третия път ...лекинко ми просветва в мъглата от инфо...нета е пълен с какво ли не...първо бях решила само да се напъвам...но уви ...след като принтирах 26 страници с термини и разбрах, че няма да я бъде таяКупих си трите книги на Светлин Минев и ги нагънах като невидяла
![]()
Та тъй като светулка съм в мъглата ...но поне имам цел в далечината и времето ще си покаже кога и колко
Обаче с оглед на долното подчертание... няма ли какво друго да правиш та си тръгнала с форекс да се занимаваш ??? Сериозно питам.
greedforsuccess, е сигурно има но след 11 месеца "домашен арест" след съкращение (мале, как се бях скапала само...пропилях ги в самосъжаление)
работата си ме намери дори без да я търся ...и после ми се лепна идеята подхвърлена уж на шега...не съм се интересувала дори кой, колко печели и
как ...никога не съм гледала в канчето на другияно знам, че се печели пък и ме мотивира да се стегна допълнително това с нахъсвАнето, де
![]()