аз имах друго в предвид всичко да е събрано на едно място
аз имах друго в предвид всичко да е събрано на едно място
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем тогава плащаш в дроп бокс и ще имаш колкото си искаш
ако пък случайно имаш самсунг галакси с3 мисля, че собствениците получават 50гб фрее в дроп бокса![]()
иииии....да ти кажа само, че няма пълно щастие![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
получих мейл, че гугъл докс вече е гугъл драйв и че има 300 и кусур файла , които са споделени с мен и чакат да ги дръпна.
оказа се че са твоите , споделени и готови за даунлоуд. идея си нямам как е станала тая работа![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
опитах се набързо да направя един torrent със почти всичко събрано на едно място
драгата (16-09-2012), Novak (16-09-2012), Ratetouilli (16-09-2012), Svilen (17-09-2012), nnikos (27-09-2012)
Не знам да ли не е постван и друг път или дали тук е мястото, но който иска ( и него знае ) да погледне този сайт: http://softarchive.net/, след регистрация материалите ( на английски ), които излизат при въвеждане на "forex"![]()
Пускам нещо, което може да ви е интересно:http://dox.bg/files/dw?a=baa6c521cd
"Лоренс Коннорс и Линда Брэдфорд Рашке - Биржевые секреты.rtf"
scooterr (12-10-2012)
За по-напредналите в занаята, мисля, че заслужава фнимание
http://www.2shared.com/document/qX2K..._markets_.html
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
за по любознателните в големите книжарници са най-добрите колекции![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()