Аз лично не съм чувал да има разлика в забавянето на поръчките при реалните сметки. Аз имам такава и такова нещо няма. Единствената разлика е в парите /реална - боли ако изгубиш и се кефеш много ако спечелиш; демо - няма емоции при загуба или печалба/Здравейте, първо да се представя - нов съм във форума, от 2 месеца ползвам демо сметка в трейдърБГ. Прочетох книгата на Св. Минчев - "Приложен форекс". В момента чета 2-рата му книга. Имам голям интерес към валутните пазари и всеки свободен миг използвам да "попивам" информация. Конкретният ми въпрос - какви са разликите между демо и реална сметка, освен парите. Четох за забавянето на поръчките при реални сметки, което ме навежда на мисълта, че има и други разлики и минуси (съмнявам се да има плюсове, освен реалните печалби)?
Благодаря предварително.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дали си заслужават тези книжки , които четеш? Има и по-добра "литература " за четене. Разрови се из форума и чети. Успех.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Когато играех на демо сметка много ми вървеше дали заради това че не ми пукаше че мога да загубя и играех без затормозяване когато почнах с реална сметка подтикнат от успеха от демото започнаха загуби, може би промяната на психиката че играя с реални пари и мога да загубя ми донесе неуспех
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Затова се създават стратегии,тестват се и ако е добре се спазват да не се влияеш от мисълта за пари,караш си по нея независимо дали я тестваш на демо или си на центова с 5 долара или имаш 5-6кКогато играех на демо сметка много ми вървеше дали заради това че не ми пукаше че мога да загубя и играех без затормозяване когато почнах с реална сметка подтикнат от успеха от демото започнаха загуби, може би промяната на психиката че играя с реални пари и мога да загубя ми донесе неуспех
Според мен няма никаква разлика между демо и реална търговия,освен ако не се търгува с някакви колосални обеми,които биха повлияли на пазара.Затова е по-добре да се търгува на реална сметка,защото на демо освен че се губи време ,и не се набляга достатъчно на теорията,се развива хазартна зависимост.
Иначе един добър трейдър,няма да прави разлика между демо и реал![]()
Е ама не става веднага да се метнеш реал. Както каза колегата hanuman по горе, демото е най- добре за да се създаде стратегия, да се тества и чак тогава, когато е отработена да се търгува с нея на реал.
,
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Това че си тествал една система на демо и там е давала добри резултати нищо не означава.После на реалната сметка системата може да спре да работи.Всички системи спират да работят по някое време и затова трябва много рутина да се вземат бързи и точни решения независимо на реал или демо .![]()
То затова системата за работа се комбинира с нужната информация за да бъде по успешна.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
разликата е в психологията на човека.............................
как сте демо или реал, аз на демо не съм играл много
тествам на реал всичко, по-добре е на демо да се тества ама въпрос на навик явно![]()