Сега като се върнах гледам пак съм загубил.Трети път за днес,и отварям нова къса от 1.3070 и стоп 1.3110.и ще я оставя до утре вечер.
Сега като се върнах гледам пак съм загубил.Трети път за днес,и отварям нова къса от 1.3070 и стоп 1.3110.и ще я оставя до утре вечер.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Отказвам се от скалпа, поне за в близко бъдеще, но 200 пипа да не ме бъркат не ми се е случвало, защото и не търгувам с много малки обеми.Аз предната вечер като проби нагоре 1.3070 влязох в подобна въртележка с едни големи обеми уж за скалпове,ама на няколко бири бях малко му поотпуснах края,че сутринта чак неможах да повярвам как съм загубил 130 долара само в някаъв умрял рейндж от 20 пипса.Така че скалпирането си го забранявам ,колкото и почитатели да има,все идва един кофти момент с големите обеми.Други си е да не те бъркат 200 пипса на минус,макар и да се ползват по-плитки стопове,просто като тръгне отначало на минус не се изнервя положението
Почти два дена след това не съм търгувал,сега чак поизбих малкоДОбре че само на инстата ги правих тези глупости
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Аз предната вечер като проби нагоре 1.3070 влязох в подобна въртележка с едни големи обеми уж за скалпове,ама на няколко бири бях малко му поотпуснах края,че сутринта чак неможах да повярвам как съм загубил 130 долара само в някаъв умрял рейндж от 20 пипса.Така че скалпирането си го забранявам ,колкото и почитатели да има,все идва един кофти момент с големите обеми.Други си е да не те бъркат 200 пипса на минус,макар и да се ползват по-плитки стопове,просто като тръгне отначало на минус не се изнервя положението
Почти два дена след това не съм търгувал,сега чак поизбих малкоДОбре че само на инстата ги правих тези глупости
И аз съм така................
В момента имам малко дълги от върха (1,3126-1,3116) но маржин нивото ми е 840% и съм си спокоен няма да фалирам.
Скалпела не е за всеки и най вече за мен![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Наистина има вероятност за спад надолу ,на първо време към 1.2800.Но това при положение че влезе в рейндж на дневна,а това е божа работа.Никой неможе да каже как ще стане. просто можеше да се пробва къса от 1.31+ нивата със съответния стоп примерно 1.3195 и таргет 1.2805.![]()
Днес повече няма да ти противореча щом казваш прав си .........................
Но аз моите дълги смятам да ги задържа още малко пък ще видим![]()
Мисля че, първо ще посетиме 1,300/1,2990 след което ще се насочим към 1,3170. Поне идеята ми е такава.
като гледам какви дивергенции има на дневна не 1.28 ами и 1.26 може да стигне за по малко от месец.
Ако падне под 1,28000 ще загазя здраво............Наистина има вероятност за спад надолу ,на първо време към 1.2800.Но това при положение че влезе в рейндж на дневна,а това е божа работа.Никой неможе да каже как ще стане. просто можеше да се пробва къса от 1.31+ нивата със съответния стоп примерно 1.3195 и таргет 1.2805.
Може би това ще ми е стопа ............
Ако не се лъжа това би обърнало фигурата ...................
?????????????????????
Само на мен ли ми "замръзва" МТ4 на Делтасток за незнам си кой път днес или има и други потърпевши? Интернетът си ми работи иначе...
Накъде ще сме, ще се види като отвори азиатската сесия тази нощ - даже и по новините по БТВ го казаха: "инвеститорите щели да отреагират по време на предстоящата азиатска сесия на новините от европейския икономически форум"Според мен по принцип сме си занадолу.
М'да особено като забива платформата постоянно и има рекотиране и забавяне на изпълнението на поричките.Ужас !
Днес вече ми се потвърди едно наблюдение,че когато забие платформата на инстата и когато захапе след няколко минути е възможно да направи гап с първия тик и да слипне стопа.Засега два пъти ми сатваря на петрола с един тик след стопа,но такова беше движението (по-слабо).Имам опасения че ако забие някой път и след това като захапе може да слипне стопа и със много повече,подобно на гап![]()