Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ratetouilli (14-10-2012), драгата (14-10-2012)
В тази тема определено не мога да вземе дейно участие поради липса на кулинарни умения, имам една рецепта.
Зеленчуци и месо на скара.
Зеленчуците/лук, морков, картоф, чушка, тиквичка, патладжан и т.н. се нарязват и овкусяват със сол, черен пипер, зехтин и малко хубаво бяло вино.
Месото - пилешко, свинско се слага в марината със сол, черен пипер, останалите подправки по желание -естрагон, розмарин, кимион, индийско орехче и т.н.,отново зехтин и вино
Риба, скариди- само сол, черен пипер, лимон или балсамов оцет- пожелание, зехтин
Престоява поне половин час, желателно е малко повече и се мята на скарата.
Рибата, я слагам на плочата, като отдолу обилно се поръсва сол и по този начин не залепва.
Правило, което научих във Франция- готви само с качествен алкохол, който ще пиеш.
А останалата част от готварския ми репертоар са ресторант Добро, Червената къща и баба Марче- уникална готвачка
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (14-10-2012)
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
GGBG (14-10-2012)
Каква стана тяАз пък вчера разбрах че имало вече изкуствени яйца ...с което се решава вечния спор кое е първото яйцето или кокошката .....пълна синтетитка ....незнам на къде върви този свят
http://www.maxefect.com/za-vseki-po-...kitaiski-iatsa, ум не ми го побира.
Значи, отиваме в магазина, носим си яйце от курника на село ! Минаваме през охраната показваме яйцето за да нямаме проблем на излизане. Отиваме на щанда с яйцата и се започва " Това не, това не, а тези са истински" вземаме си и доволни след успешната покупка си отиваме в къщи.
Ненормална работа![]()
![]()
![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Айде и от мен една лесна и ноу фкусна манджа, дет става и за мезелък......
Гъбки печурки с вече разтворени шапчици им се чупат пънчетата и се нареждат в тавичка с малко вода и олио на дъното - не повече от 1 см.
Посоляват се леко, после се слага бучица масълце, чашката на всяка гъбка се пълни с овкусена кайма, в каймата набучваме трохички сиренце и кашкавал, за капаче изрязваме кръгче домат.....
Те това го слагаме у фурната и хукваме към магазина за една туба червено вино
П.С. Като стане готово, жена ми първо отопява с хляб чорбичката в тавата![]()
фицката (14-10-2012), RyMu (14-10-2012), GGBG (14-10-2012), Ratetouilli (14-10-2012)
Пловсити, от авджия-Чиляк очаквах нещо диво и по-завъртяно![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (06-06-2013)
Освен да ти кажа как се прай боб по авджийски.......
Заблуденото агне, дет викачите са го хванали, след като се одере, почисти и овкуси, се увива в собствената му кожа.
Копае се дупка, агнето се зарива и отгоре се пали огън, а над огъня се закача котле с БОБ.
Дружинката пак тръгва на лов, а като се върне, ако горския се е пръждосал, боба се изхвърля и се изравя агнето![]()
фицката (14-10-2012), Ratetouilli (14-10-2012)
Еееееее,Пловсити.И аз много сокак съм пребродил,подир тез черни глигани,ама с тая рецепта изби дивеча........................Освен да ти кажа как се прай боб по авджийски.......
Заблуденото агне, дет викачите са го хванали, след като се одере, почисти и овкуси, се увива в собствената му кожа.
Копае се дупка, агнето се зарива и отгоре се пали огън, а над огъня се закача котле с БОБ.
Дружинката пак тръгва на лов, а като се върне, ако горския се е пръждосал, боба се изхвърля и се изравя агнето![]()
compos sui
Ratetouilli, каква е рецептата за Ratetouilli,
.................................................. ..................................................
Последна редакция от GGBG : 14-10-2012 на 21:22