Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
със сигурност ще избие преди изборите.................................. ......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мисля, че чак на 6тата вълна ще пробие нагоре към 1.3500
.................................................. .................................................. ................
Добър вечер!
На еврака се вижда, че имаме пробита трендлиния, но в сравнение с възходящото движение от 11-ти ми се струва доста слаб този пробив, за това очаквам втори лег надолу до около 38% Фибото, преди да видим каквото и да е движение над 1.2991.
ПС Сега като се загледах, това си е чист клин под формата на мечи флаг на движението от 1.3070 до 1.2824, вижда се по-добре на 4 часа. Така че не е изключено и СПАД до 1.2824 където е началото на клина.
![]()
Последна редакция от kmv : 13-10-2012 на 21:51
еее много нагоре гледаш е емич
.................................................. .....................
Еврото си мисля, че понеделник и вторник сме пак надолу и към сряда яко нагоре
.................................................. .................................................. ...........................................
----------
че лошо ли е да е на тея нива, натам сочат доста линии, тая съпротива е доста добра........................................ .
мисля че не си прав ! златото се спря на много здрава подкрепа и си мисля че ще избухва нагоре .....
.................................................. .............но да видим другата седмица![]()
Еми какво като избухне нагоре, още по-добре даже, то и петрола същата работа
.................................................. .........................................
Колега, във всички теми от последните минути си за нагоре. Няма как да стане има някои корелации ако не си забелязъл. Избери си къде ще си за къси.Еврото си мисля, че понеделник и вторник сме пак надолу и към сряда яко нагоре
.................................................. .................................................. ...........................................
----------
че лошо ли е да е на тея нива, натам сочат доста линии, тая съпротива е доста добра........................................ .
не е лошо, но няма да е този месец може да е по коледа ,тогава стават чудесаЕврото си мисля, че понеделник и вторник сме пак надолу и към сряда яко нагоре
----------
че лошо ли е да е на тея нива, натам сочат доста линии, тая съпротива е доста добра........................................ .![]()
.................................................. ......................