Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Точно така казвах и аз - ама преди 10 години като бях млад и преди да стана убав......
Майтапът е в момента ,че точно такива недъгави като нас имат повече шанс да оцелеят отколкото ония с демократичните традиции.....и големите липси....
Нали знаеш,че през последния ледников период на Земата, са оцелели само най-нисшите организми което е било достатъчно за да продължи еволюцията....Историята Винаги се Повтаря!...
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Svilen (12-10-2012)
ако очакванията ни от Еволюцията е да оцелеем като хлебарки .. няма смисъл от квото и да било напъване, то не че сме се изпонапъвали де
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а хлебарката, знае ли че е "хлебарка" - дай го малко по-оптимистично колежке с нужния реализъм , все пак отгоре други ни наблюдават ....
... а то не е и нужно да се изпонапъваме, понеже чисто технически няма как Еволюцията да ни споходи като Революция.
......![]()
Как без оптимизъм. Нали този дето ни наблюдава от горе ни е сътворил "по свой образ и подобие!!!"а хлебарката, знае ли че е "хлебарка" - дай го малко по-оптимистично колежке с нужния реализъм , все пак отгоре други ни наблюдават ....
... а то не е и нужно да се изпонапъваме, понеже чисто технически няма как Еволюцията да ни споходи като Революция.
......
RyMu (13-10-2012)
ами ще почакаша хлебарката, знае ли че е "хлебарка" - дай го малко по-оптимистично колежке с нужния реализъм , все пак отгоре други ни наблюдават ....
......, като тръгна да еволюирам на ново от амеба или хлебарка -тва зависи от наблюдаващите
![]()
, ще знам отговора и първо тука ще го оповестя
.
И как да не може като Революция- първо винаги е Тя, тва с Големия взрив , после с падането на разни големи "обекти ".. и т.н. резки катаклизми са си именно революции и според мен напълно умишлени
, понеже ИМ е станало ясно ,че нечовешките биологични форми ем са икономически неизгодни , ем не са толкова забавни за наблюдение
![]()
пп/ думата хлебарки е употребена като метафора![]()
![]()
RyMu, не съм много убеден в това. В космическото пространство всякакви биологични форми биха атрофирали от липсата на гравитация, живот в затворено пространство със столетия или хилядолетия, радиация. Но на машинките това не им пречи. Неефективно е биологическото съществуване.
А когато пристигнат до подходяща планета. И владеят генното инжинерство, какво им пречи до конструират и произведат биологични форми, в съответствие с условията?
Не знам защо се харчат пари да се усвоява космоса, когато ние не сме усвоили океанското дъно.
за хлебарката не биваше толкова Божествено да отговаряте, понеже въпроса бе принципен (както сама отбелязвате метафоричен), загатващ нищожността на субекта в пространствено-времевия континуум, пречупен и през погледа на Този, който ни е поставил Началотоами ще почакаш, като тръгна да еволюирам на ново от амеба или хлебарка -тва зависи от наблюдаващите
, ще знам отговора и първо тука ще го оповестя
.
И как да не може като Революция- първо винаги е Тя , тва с Големия взрив , после с падането на разни големи "обекти ".. и т.н. резки катаклизми са си именно революции и според мен напълно умишлени, понеже ИМ е станало ясно ,че нечовешките биологични форми ем са икономически неизгодни , ем не са толкова забавни за наблюдение
пп/ думата хлебарки е употребена като метафора..... а с тези си разсъждения (взривове, външни обекти) с голямо упорство ме връщате към натрапчивата идея, че сме "хлебарки" в някакъв експеримент... Ужас!!
![]()
Благодаря ви колежке ! Уикенда ми благодарение на вас ще бъде доста натрапчиво емоционален!![]()
RyMu (13-10-2012)
това не е така... няма никакъв смисъл в това, някой да ни създава по негов образ и подобие ... това някаква форма на нарцисизъм ли е ?!?!? ... по скоро ни е направил, за да си направи някакъв майтап (знаеш следващия тяло което падне ще ни заличи, колкото и за сериозни да се мислим), и ние го е подал като послание (за подобието), за да ни гледа сеира до де можем да се самозабравим..... бати Жоро, теологията е сложна наука, да го знаеш от мен.![]()
е сега вече ако от небето се появят две жици, забият ти се в главата и те удари ток , няма да се чудиш от къде ти е дошло и с какво си заслужилза хлебарката не биваше толкова Божествено да отговаряте, понеже въпроса бе принципен (както сама отбелязвате метафоричен), загатващ нищожността на субекта в пространствено-времевия континуум, пречупен и през погледа на Този, който ни е поставил Началото..... а с тези си разсъждения (взривове, външни обекти) с голямо упорство ме връщате към натрапчивата идея, че сме "хлебарки" в някакъв експеримент... Ужас!!
![]()
Благодаря ви колежке ! Уикенда ми благодарение на вас ще бъде доста натрапчиво емоционален!![]()