Не съм още, защото чакам да ми изпратят потвърждение и после да я заредя
Индикатора още само го наблюдавам как реагира и пипам настройките![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (09-10-2012)
Тая нинджатрейдър уеб платформа ли е ???Отворих си сметка преди 1 седмица при тях, заради ей тази екстричка http://optimusfutures.com/hosted_ninjatrader.html и ако всичко е ОК ще оставя АМР и ще продължа с Оптимус
----------
Комърджи, остай момчето на мира бреТолкова нахъсан трейдър, рядко се вижда в БГ пространството
.............................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ne http://www.ninjatrader.com/ 5555555555555555555555
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ето ви да прочетете малко информация за VW. Ето това са хора за пример ! Не разните коелю-моельовци
http://www.investor.bg/auto/353/a/fe...&if_height=381
Може да не е свързано точно с темата, но е много добър пример до какво води всеотдайността, дисциплината и сериозната работа. А който не му понася, винаги ще има кръчми.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (12-10-2012), Ratetouilli (12-10-2012)
Добре де ма що с еднакви часовнициЕто ви да прочетете малко информация за VW. Ето това са хора за пример ! Не разните коелю-моельовци
http://www.investor.bg/auto/353/a/fe...&if_height=381
Може да не е свързано точно с темата, но е много добър пример до какво води всеотдайността, дисциплината и сериозната работа. А който не му понася, винаги ще има кръчми................................................... .......................
Не са. Но сега ще ме караш да разбера и какви са точно
А прочети им биографиите, ако ти е интересно. И Пийх(Ferdinand Piëch) и Винтеркорн са уникални.
Жалко, че са доста възрастни вече. Макар, че ако са в добро здраве не им пречи да управляват и още 20години и да постигнат целта си. Смятай какво ще е ако почти автомобили по света станат с немско направлениеДори и грозните американски....както greedy каза a cart на G-klasata, ще си променят качествата
И забележи, единият е австриец, другият е германец. Расата е важна !!!![]()
Четох ги ...тия ще станат Хитлерите на автомобилостроенето ( и това идва от расатаНе са. Но сега ще ме караш да разбера и какви са точно
А прочети им биографиите, ако ти е интересно. И Пийх(Ferdinand Piëch) и Винтеркорн са уникални.
Жалко, че са доста възрастни вече. Макар, че ако са в добро здраве не им пречи да управляват и още 20години и да постигнат целта си. Смятай какво ще е ако почти автомобили по света станат с немско направлениеДори и грозните американски....както greedy каза a cart на G-klasata, ще си променят качествата
И забележи, единият е австриец, другият е германец. Расата е важна !!!)...Не ми се ще всички да стават немски, а пък под флага на VW още по-малко...не смятам, че американските са грозни или некачествени особено по-новите.
А на мен, дааааа![]()
А и все пак Бентли да не би като е под VW да е изменило на стила си ?
Ламборгини по същият начин.
Благодарение на VW се възроти Bugatti.
Ролс Ройс е под БМВ и гледай какви автомобили са. Но ако не бяха Немците, Ни Бугати, ни Ролс навярно щяха да продължат.
И още един проблем, Порше въпреки отличната си продукция срещна затруднения, а сега е добре.
scooterr (12-10-2012)
Тия марки де изброяваш са съвсем различно нещо...аз говоря конкретно за VW...хич не ми харесват с изключение на Фантом.А на мен, дааааа![]()
А и все пак Бентли да не би като е под VW да е изменило на стила си ?
Ламборгини по същият начин.
Благодарение на VW се възроти Bugatti.
Ролс Ройс е под БМВ и гледай какви автомобили са. Но ако не бяха Немците, Ни Бугати, ни Ролс навярно щяха да продължат.
И още един проблем, Порше въпреки отличната си продукция срещна затруднения, а сега е добре.
Ами те просто са си коли среден клас......................................... свен файтона........