Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA да припомни, че Европейската централна банка (ЕЦБ) запази лихвените проценти непроменени. Това
бе очаквано разбира се. ЕЦБ задържа лихвите на рекордно високо ниво и потвърди ангажимента си за
борба с инфлацията. Може би всички четящи ПРОЦЕДИРАНЕТО знаят позицията на РЕДА, че вдигането на
лихвите всъщност представлява нормализиране на паричната политика на Централните банки погледнато
в исторически аспект. Европейската централна банка не даде никакъв сигнал, че Управителният съвет,
ще започне да обмисля облекчаване на паричната политика, включително да намалява лихвите. Снощи на
пресконференцията президентът на регулатора Кристин Лагард подчерта, че ще следват гъвкав подход,
тоест, че Управителният съвет ще следи текущите статистически данни, за определяне на подходящото
ниво на лихвените равнища. Такам....
С оглед на текущата ситуация РЕДА ще отбележи индекс на потребителските цени за Токио, които са
под 2 процента на годишна база, тоест под целевото равнище на Японската централна банка.
За днес по-важното в календара от Еврозоната е потребителско доверие на GFK в Германия, потребителско
доверие във Франция и равнище на безработица в Испания. В 11:00 часа предстоят публикуване на М3 парично
предлагане за Еврозоната. След обяд РЕДА ще акцентира върху лични доходи, лични разходи и основен дефлатор
на потребителските разходи в Съединените щати, които са особено важни за Федералният резерв.
Азиатските пазари в ранната сесия са леко надолу в посока противоположна на реализираната вчера на
Уолт Стрийт. Главни фактори на движението са ключовите данни за инфлацията в САЩ, които се очакват
по-късно през деня, предстоящата среща на Федералния резерв следващата седмица, спада в японският
Nikkei 225, който се отдалечи още повече от 34 годишните върхове заради нарастващите залози за втвърдяване
на паричната политика на Японската централна банка. Друг фактор е спада в китайските индекси въпреки
решението на Китайската народна банка, която неочаквано намали съотношението на задължителните резерви
(RRR) за местните търговски банки, което освободи около 2 трилиона юана (140 милиарда долара) ликвидност.
МSCI на Азиатско-Тихоокеанския регион извън Япония е надолу с 0,07 процента.
Днес почваме с германски, френски, испански, европейски,,,,,,,,,,,,,,,,,
ЖЕЛЯЗНАТА съпротива 1,0844 - 1,0849 ( 1,0852 )
при пробив с възможност за 1,0861 - 1,0872
с вероятност за ИДЕИНА зона 1,0881 - 1,0888 ( 1,0902 ) .
СВИРЕПАТА подкрепа е в зона 1,0842 - 1,0837
при преминаване ще има атака на 1,0830 - 1,0821
с възможност за ход до ИДЕИНА зона 1.0783 - 1.0773 .
Това е !!!
Успешен ден на ХОРАТА !!!!!
ПРОЦЕДИРАНЕТО в графика:
Индекса на долара в ранната азиатска търговия е нагоре.
Последните три не са наРЕДени.
![]()
Като гледам месечна графика, се очертава червен месечен бар. От друга страна не е пробита месечната тренд линия по дъната на възходящото движение(по цени затваря) 1,0790 е много силна подкрепа и аз мисля да пробвам едни дълги за днес, ако цената направи един зелен 4 часов бар. Вчера в 24 часа затворихме със зелен чук. Според мен днес ще има ход нагоре. Все пак днес е петък и отварянето на дългосрочни позиции не е за предпочитане. Затова ще ударя няколко скалпа за да не боли. Успех!
П.П. Средната на Болинджера на месечна графика е на 1,0580 където има 6 месечни дъна. Бързата ми кака МА7 на месечна(1,0828) и 4 часовата дърта(2 годишна) кака МА504 (1,0790) са все още под цената и само затваряне под тях ще ме откаже от дългата идея. Наблюдавам и Златю, който корелира с фибера. Когато Златю катери а еврото пада дългите от дъната винаги ми излизат и обратно, когато Златю пада късите в еврото ми излизат.
Да добавя също, че когато цената е над средната на Болинджера на месечна графика (1,0580) спадовете ги разглеждам като корекции. Когато цената падне под МА504 (2 годишна тенденция на 4 часова графика-504/2=257 работни дни в годината) на 4 часа, но е над средната на Болинджера на месечна, нещата са неопределени и е първи сигнал за повишено внимание.
Последна редакция от Чоно : 26-01-2024 на 08:19
Ето и графиката ми на 4 часа.
ето и месечната графикаКато гледам месечна графика, се очертава червен месечен бар. От друга страна не е пробита месечната тренд линия по дъната на възходящото движение(по цени затваря) 1,0790 е много силна подкрепа и аз мисля да пробвам едни дълги за днес, ако цената направи един зелен 4 часов бар. Вчера в 24 часа затворихме със зелен чук. Според мен днес ще има ход нагоре. Все пак днес е петък и отварянето на дългосрочни позиции не е за предпочитане. Затова ще ударя няколко скалпа за да не боли. Успех!
П.П. Средната на Болинджера на месечна графика е на 1,0580 където има 6 месечни дъна. Бързата ми кака МА7 на месечна(1,0828) и 4 часовата дърта(2 годишна) кака МА504 (1,0790) са все още под цената и само затваряне под тях ще ме откаже от дългата идея. Наблюдавам и Златю, който корелира с фибера. Когато Златю катери а еврото пада дългите от дъната винаги ми излизат и обратно, когато Златю пада късите в еврото ми излизат.
Да добавя също, че когато цената е над средната на Болинджера на месечна графика (1,0580) спадовете ги разглеждам като корекции. Когато цената падне под МА504 (2 годишна тенденция на 4 часова графика-504/2=257 работни дни в годината) на 4 часа, но е над средната на Болинджера на месечна, нещата са неопределени и е първи сигнал за повишено внимание.