БряяяяяяяяяяяСтигнало ми е лимита до милимунда
0.4 пипа над него е качило
![]()
БряяяяяяяяяяяСтигнало ми е лимита до милимунда
0.4 пипа над него е качило
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
обаче май първо са данните от 15 30 и тогава продължението ,каквото и да е то .........
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Абе аз си скъсих от 1,2909 със стопче на 1,2922 че нещо ми нашепва 1,2880-70
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сега и американците като почнат да го дигат, нищо чудно деня да завърши около нивата 1.2990
.................................................. .................................................. ......
mysoul, Е на мен лимита ми беше на 1.2929, но реших на 1.2912 да прибера 2/3 от обема, а другото за сега е с лимит на 1.3245..времето ще покаже дали ще го местя още нагоре или ще прибирам предварително, понеже ако се задържи на тези нива наколко дена сделката губи стойност..в случай, че не правя добавки към нея
"Взри се в своята същност, защото там е изворът на доброто, който винаги може да бликне отново, когато подълбаеш." Марк Аврелий
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ако локалното връхче вземе ,нагоре има две нива 2990 и 3070 ... ако 3070 го върне ше сме в рейндж ,ако го вземе вече тренда от дневната графика с цели 1.32+ .....
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...