Въобще не ме интересува чия е ракетата, при положение че има война , естествено че може да дойде от всяка страна, като никой не казва, че някой умишлено ще стреля по Полша
Факта е кой започна войната и кой стреля с ракети по чужда територия и най-вече както е в случая в близост до територията на трета държава
Не знам за нормалните, но знам кой е ненормалния и той е един единствен - Русия, която започна войната и то с единствена цел териториялни завоевания
Щото според "прогресивните" ти разсъждения за "замесените в конфликта" и СССР и цяла Европа и половината свят са били замесени в конфликта наречен ВСВ, та според твоите разсъждения трябва всички държави по света да се приравнят с фашистите от Германия, щото са били замесени в конфликта

Па може и да не знаеш , но България преди да бъде завладяна е била "замесена в конфликта" с Османската империя , та сигурно според твоите разбирания, като страна в конфликта България също е била ненормална и агресор, нищо че е била нападната

Ако нямаш други "прогресивни разбирания" по темата за войната , с които искаш да ни осветиш , то наблегни над счетоводните сметки