Що за изводи са това твоите ?Само с тия 20% ли ще се успокояваш ?
САЩ, ще ги прилапат на бързо и търговия пак ще има.
Путлер диктатура в действие:
страх го е от мъничката, дребна баба
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
От ден на ден се засилва изолацията на Русия. Продължават да се налагат санкции от институции и редица страни. Към тях се присъедини и Швейцария, която беше неутрална. Руските олигарси предпочитаха да си вложат парите в банките на Швейцария. Кой би предположил за такива действия в 21 век? Руските авоари са замразени, финансовите институции са блокирани, плащанията в Русия и множество други неща се объркаха и затрудняват всичко... тежки и трудни времена предстоят. Тази война се отразява много лошо на всички. Всякаш малко ни беше преживяното през последните години покрай пандемията. По-лошо същество от човека няма, не напразно Бърнард Шоу е казал: "колкото повече опознавам хората, толкова повече обичам животните". Сравнение с тях, уж човека е напред с мисленето, но за пустата власт и парите всичко се забравя. Гадното е, че страдат невинните заради управляващите, дипломати... Жалко и за двете страни, които нищо няма да спечелят от тази война. Русия няма да има репутацията, която имаше отпреди. Децата няма да могат да гледат любимите си филми по кината, защото "Дисни" спира излъчването. Достъпа до Фейсбук и Туитър е спрян, Роскомнадзор - руският интернет регулатор съобщи за блокирането на Фейсбук и Туитър в цяла Русия. "Новая газета" независимият руски вестник, който миналата година е носител на Нобелова награда спира да пише за войната в Украйна. Увеличяват се страните, които изтеглят от магазините руската водка след Канада, Финландия, Швеция, и други. Австралия праща оръжия на Украйна. Яко ще пострада спорта, културата и различните области. Заради ситуацията около Русия и Украйна руските спортисти няма да могат да участват в игрите в Пекин. Има забрана от Международният параолимпийски комитет. И на световното по футбол нещата ще са подобни, тъй като доста страни отказват да застанат срещу Русия. Агресията винаги е водила до провали....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То ние си го самозабранихме, щото разбирам, че руски кораби вече не могат да влизат в нашите пристанища, та и да искаме да си купим, първо трябва да намерим кой да го докара този петрол
Най-доброто от Русия (като музика), изразено за момента.
и тази:
ТаТу - "Я сошла с ума" (Изгубих си ума)
https://www.youtube.com/watch?v=-F-JfWqMG6g
превод на текста:
Spoiler:
Изгубих ума си
Цялата ме няма
Много е сериозна
Ситуация ПОМОЩ
Ситуация SOS
Не мога да разбера себе си
От къде се появи?
Светлината се загасва
Летя нанякъде
Без теб няма мен
Не искам нищо
Това е бавната отрова
Това ме кара да полудявам,
Но казват, че всичко е моя вина
Припев: Изгубих ума си
Изгубих ума си
Нужна ми е
Нужна ми е
Изгубих ума си
Нужна ми е
Без теб не съм себе си
Без теб няма мен
Но те казват, те казват
Това е delirium
Това е отрова от слънцето
Това ме кара да полудявам,
Но казват, че всичко е моя вина
Опитах се да забравя
Към края и надолу
Броят стъпалата
И обърквах птиците
Без теб няма мен
Пусни ме да ида, пусни ме да ида
Майко, татко прости ми
Припев:
Едно, две върви след пет
Майко, татко прости ми
Изгубих ума си 2
Припев:
![]()
Последна редакция от lyubo : 07-03-2022 на 08:01 Причина: текст
jivko78 (07-03-2022)
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
minkov (07-03-2022)
Ядрените сили на Русия и на Запада са изравнени. При евентуален ядрен конфликт победител няма да има, за това и никой няма да тръгне да ползва атомно оръжие.
Ако евентуално някой заплаши другата страна с такова оръжие, и акциите се сринат, за мен ще е сигнал за покупка.
Ако пък бъркам, и без това тези акции няма да ми трябват.
![]()
minkov (07-03-2022), Emil Enchev (07-03-2022)
Вчера Русия е приела закон според който може да конфискува депозити на официални лица ако "изглеждат нелегални".
След медийния закон от миналата седмица с който се сложи контрол върху това какво се говори, ми се струва, че Путин управлява с все по-твърда ръка.
https://finance.yahoo.com/news/putin...fVi6OxSW3tZUnc
minkov (07-03-2022)