Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тази графика е истинска мистерия!!!
Есента в Изрел бяха достигнали до 14 000 на ден в пика на третата игла от експерименталния препарат а на твоята графика такава въла отсъства МНОГО МИСТЕРИОЗНО???
От къде извади тази графика???
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Графиката не е мистерия, а някои хора не четат и не интерпретират информацията адекватно. Това са хоспитализации и безброй пъти вече повтарям, че последните нямат връзка със случаите. С васкината можеш да се разболееш, но това се случва когато антителата не са достатъчни, заради редица фактори. След като се заразиш обаче Т клектките започват да работят и вече се работи по необходимите антитела. Без ваксина или предоледуване нямаш Т клетки или памет с други думи.
Затова са много, всеки с какъвто и да било симптом се тества, обаче важното е да не ставаш зле.
Пак е същата мистерия!!!
Можеш сам да провериш собствените си графики и ще откриеш какво разминаване се наблюдава в цифрите от преди 3-4 м. и днес.
Най добре ти да ни обясниш защо преди няколко месеца показваше едни цифри за Изрел а днес съвсем различна статистика???
п.п. Защо реши, че България е слабо набоцкана с експерименталните препарати??? Слабо набоцкани са страните от централна Африка! с тях трябва да правиш сравнения ако желаеш да си поне малко обективен.
Просто си направи труда и провери каква информация си ни представял за Израел преди и каква ни представяш сега!!!
Графиките ти " виденията ти" са много динамичи на какво се държи това ???
Нали не мислиш, че аз я пиша тая информация? Отвори официалните източници и провери сам в крайна сметка. Какво е било писано преди време не знам, пусни един цитат да видим къде намираш противоречие. Нещо черно на бяло да се види, да не е шамански видея и биас-и![]()
Малко се прекалява с тези дразги на кого информацията и графиките са по-верни!
Съболезнования за майка ти!Това се случи преди около 10 месеца.Майка ми , Бог да я прости,с която бяхме в едно домакинство го бе лепнала вируса отнякъде, като не е преставала да работи през последните може би около 10-на години, дори не ползваше отпуски , а много рядко си вземаше по два дена за нещо някоя година.Тя бе на 70 години и имаще високо кръвно и други ставни заболявания, а и също през последните години диабед. Тя работеше ежедневно с клиенти, като продавач-консултант и дори се учудвах, как успява да се предпазва от короната през 2020г., предвид възрастта си и съпътстващите й заболявания, а изглеждаше доса по-младолика за възрастта си. Та болестта прихванах от нея най-вероятно. След положителен PCR тест при нея и при мен симптоми подобни на нейните, а именно висока температура и слабо разстройство на стомаха се обадих на мойто джипи , които евала за което ме прие в кабинета преслуша ме и ме изпрати на ехографска снимка, поради съмнения най-вероятно, помня , че задържа повече от обикновенното слушалките върху една област от тялото ми. След снимката ми каза, че няма нищо опасно за сега и ми изписа антибиотик, витамини и хомеопатичен препарат. Това беше ден петък от седмицата и поисках направление за PCR тест , което ми бе дадено, но беше около 13 часа вече. Веднага отидох в лаборатория за изследване , но ми беше заявено, че такива тестове се правят до 12.00 часа. От този момент до понеделник сутринта се лекувах с предписаните лекарства от личният лекар. Резултатът от лечението беше , бих казал нулев, дори напротив влошавах състоянието си което се изразяваше с висока температура и слабо разстройство, никога по време на заболяването си не съм губил обоняние или съм се нуждаел от допълнителен кислород, ситурацията ми беше във високи норми, ежедневно проверявана в болничния престой. Два дена след посещението ми при джипито в неделята когато се събудих ,отидох в кухнята да хапна нещо, помня го много добре , беше ми толкова лошо , вследствие на високата температура , измерена при събуждането ми 39 и нещо , не помня точно, седнах на дивана в кухнята и изключих за момент, обля ме пот все едно си излял чаша с вода на главата ми, сигурен съм , че в този момент температурата е била над 40 градуса, треперих като лист в истинският смисъл на думата. Бях сигурен, че съм заразен с ковид и нямаше да повярвам в друг резултат при последващия PCR тест в понеделник. Резултатът от теста в понеделник, ми бе съобщен във вторник и той си беше естествено положителен. Майка ми постъпи в болницата във вторник и почина в събота ,същата седмица в интензивното отделение ,в което е била преместена в петък. Аз влязох в болницата в сряда , на следващият , след майка и бях както казах 11 дни там,при условие, че повечето ги държаха около седмица и ги изписваха. ,Хората, с които бях в стая дори казваха , че имат отрицателен PCR тест и аз се очудвах как така сме в една стая заедно.Само да уточня, че в срядата, в която постъпих в болница , инейката ме откара в Бърза помощ на Общинската болница, която е и единствена в града , там ме преслушаха и изпратиха на снимка, след което ми бе заявено, че имам едностранна Бронхотпневмония и че трябва да бъда хоспитализиран.Аз си бях подготвил багажа предварително и тогава се обадих на Бърза помощ. По време на болничният престой ,както казах бях натъпкан с 55 системи и други хапове за спадане на температурата, които почти не ми действаха. Изказвам благодарност на медицинският персонал за положените грижи. С това , което ще напиша сега , не обвинявам никого, само отразявам истината за това което съм видял от първо лице. Болницата , както казах е единсвена и държавна , стаите са от соца, като има сменена външна дограма на стаите ,която не е поддържана от доста време.Персонала недостигаше, имаше много болни от ковида лекари и сестри, случваше се да има на смяна само една сестра и една санитарка на два етажа с болни от ковид.Случвало ми се .е да чакам по час и половина някой да дойде и да ми махне системата. В много от случаите това се оказваха санитарките, които явно бяха упълномощени да извършват тази дейност. В коридорите на етажа беше студ, както и в тоалетните, където прозорците не можеха да се затварят и това при условие , че те лекуват от Бронхотпневмония. Имаше и стажанти, които доброволно помагаха на персонала, от медицинси университет , което е похвално, но някои от дейностите които им бяха дали в правомощията, трябваше да се извършват , под наблюдение на медицински персонал, а не самостоятелно. При опит такъв стажант , при опит да ми постави абокат ми пука вените пет-шест пъти , след което се отказа, а сестрата ми го сложи от раз.Последствията са за моя сметка и бяха доста болезнени. Дори и в болница температурата ми не можеше да се свали, въпреки ежедневните първоначални четири банки. Имаше моменти , в които дори се радвах донякъде, ако я сваля на 37,8. Бях изписан на единадесетият ден от престоя ми в болница в неделя , което бе учудващо за мен. Санитарката дойде с написана рецепта и ми заяви , че ме изписват, няма лекари , нито сестри. В рецептата имашще изписани два антибиотика ,които трябваше да приемам ежедневно и други илачи. Единият от антибиотиците струваше от 175.00 лева нагоре и не можах да го открия дори по аптеките в по-голям град , в близост до моя. Голям късмет, че го открих в една малка аптека в моя град, в която бях влизал,не повече от един , два пъти. Да спомена само, че температурата успях да сваля едва няколко дни, след като меизписаха от болницата или след двадесет и няколко дни от началото.През всички дни нощем имаше обиелно потене и преобличане. Това е в общи линии от срещата ми с болеста.
В ковид отделението, а и в интензивното (ако си комуникирал с нея докато е била там, разбира се) хранеха ли ви както трябва?
Имаше ли много нововаксинирани хора там по това време?
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
https://www.actualno.com/europe/dats...s_1696434.html
И много други ще трябва в скоро време да се извиняват. И то истинските лъжци трябва много да се извиняват и да се скрият някъде. Но като ги виждаме сега колко са нахални в сплашването ни едва ли ще чуем думичка от тях, че са всявали страх и паника. Две години станаха вече, а те упорито продължават да лъжат, че ваксините и безмислените мерки ще решат проблема с корона вируса. И този проблем измислиха тези същите.
pablo (16-01-2022), Emil Enchev (16-01-2022), kypa (17-01-2022), Нерегистриран (3), Jack (19-01-2022)