Верно, що ли! Друго си е от лениградската или московската школа, или поне от школата на ДС! А те у Харвард родителите им трошили пари да ги изучат. Къде им е родолюбието на тея хора! И сега заради тях да страда целокупния български народ.Като няма да е по-различно за каква промяна става дума изобщо? Тия като са толкова родолюбиви защо са учили и живяли в чужбина? Как чак сега се сетиха да идват да ни "оправят"? Дали не са привлечени от големите пари, които ще дойдат от ЕС? Ще им гледаме сеира, но то трябва човек да е сляп, за да не разбере що за мошеници са и то си им е изписано на физиономиите. Така и не разбрах българите толкова ли са тъпи и наивни, че им се вързаха на номерата? Но винаги има едни 600-700 хил. балъци. Заради глупостта на 10% от населението ще страдаме цял народ. Дали това е демокрацията?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
jssj (18-11-2021), Emil Enchev (18-11-2021), minkov (18-11-2021), kypa (19-11-2021)
И каква стана тя ПП избра партии които като резултат от изборите лидерите си подадоха останките. Хората не ги искат на под масата те искат да се качат на масата и на главите на хората. То е ясно, че пак няма да има правителство. Ама сега чакат резултатите от балотажа. Ако Радев спечели пак няма правителство ама ще гласуват мазен бюджет за служебното правителство. 3-4 % дефицит поне давам по оптимистични вариант.Ако Герджиков спечели трябва да правят правителство и да се мъчат един мандат, че на следващите избори са след Майчето.Майчето им утъпка пътеката.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
kypa (19-11-2021)
Щом ще свеждаме избора така, от едната страна е "Америка за България" от другата страна е Ердоган и Борисов. Е, предпочитам "Америка за България" пред Турция.
И последно не разбрах Радев какъв агент е американски или руски![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
minkov (18-11-2021), Emil Enchev (18-11-2021), jssj (18-11-2021), Нерегистриран (3), pablo (19-11-2021), kypa (19-11-2021)
Ми да беше отишъл да боднеш един пръст за твоя човек. Не да ми люпиш семки на топло пред телевизора и сеири да гледаш. И сега пак Той щеше да рУководи държавата.И каква стана тя ПП избра партии които като резултат от изборите лидерите си подадоха останките. Хората не ги искат на под масата те искат да се качат на масата и на главите на хората. То е ясно, че пак няма да има правителство. Ама сега чакат резултатите от балотажа. Ако Радев спечели пак няма правителство ама ще гласуват мазен бюджет за служебното правителство. 3-4 % дефицит поне давам по оптимистични вариант.Ако Герджиков спечели трябва да правят правителство и да се мъчат един мандат, че на следващите избори са след Майчето.Майчето им утъпка пътеката.
Виж го, нещастен, разочарован. Даже депутатин не ще да става. Предаден от електората Му. Че само "професори", на лакърдии го докарват, ама работа да свършат - не ги търси.
Викаш - ако Радев бил спечелел, ми няма ако тука. Какво ако, какви балотажи, какви пет лева. ЦИК е готова с резултатите. Само чакат да мине неделя.
Другарят Радев здраво държи клоша.![]()
Ти му мисли, няма прибиранка тука.
Ше се сраснеш с маските там.![]()
![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Като чета разбирачите оставам с впечатление, че е двоен агент, щото половината твърдят, че е руски, а другата половина са сигурни, че е американски...
Вероятно и двете половини от разбирачите са прави![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (18-11-2021), gambletrade (18-11-2021), jssj (18-11-2021), Нерегистриран (3), kypa (19-11-2021)
Абе ще зоби още един мандат държавни пари РР и после в епопея на забравените при другаря Първанов. И без туй са другари по партия и по служба на родината. Те двамата могат и коалиция да направят друкратни президенти. Мен не ме мисли мисли си за изборите, че БЕРБ не мърда под 20% и май дълго ще се задържи там. Всеки четвърти от гласуващите е гласувал за ГЕРБ и то вече три избори под ред. А Вие протестантите много се люшкате наляво надясно. А ИТН хай сега пък ПП. Утре не знам накъде може и към Възраждане да ви лювне вятъра. Аз време нямам да се занимавам с глупости като игра на гласуване. КОйто има време да гласува ама гледам и поста падна изберателната активност май и други мислят като мен. Ама ГЕРБ не пада 20 + процента. Май интусиазма на протестърите повече пада от рейтинга на ГЕРБ. Хахахах А за прибиранка не ми и се мисли и преди беше скъпотия сега не мога и да си представя какво е пък какво ще става не искам и да мисля.Ми да беше отишъл да боднеш един пръст за твоя човек. Не да ми люпиш семки на топло пред телевизора и сеири да гледаш. И сега пак Той щеше да рУководи държавата.
Виж го, нещастен, разочарован. Даже депутатин не ще да става. Предаден от електората Му. Че само "професори", на лакърдии го докарват, ама работа да свършат - не ги търси.
Викаш - ако Радев бил спечелел, ми няма ако тука. Какво ако, какви балотажи, какви пет лева. ЦИК е готова с резултатите. Само чакат да мине неделя.
Другарят Радев здраво държи клоша.![]()
Ти му мисли, няма прибиранка тука.
Ше се сраснеш с маските там.![]()
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Нерегистриран (4), kypa (19-11-2021)
Дали изобщо е нечии агент, ами агентите, руски или американски се опитват да си го прехвърлят един другиму. Щото нямаме българско си лоби дето да заяви "ами че той си е наш, български, и си работи за нашите интереси". БГ е пълно с иностранни агенти, само не и български!!
Едно време Стамболов (мъдър човек, ама много чепат) бил казал: В България пълно с русофили, англофили, германофили, франкофили (тогава САЩ още не били на мода) и т.н. и само аз съм българофил.
Е затова, че бил българофил го убили, ама преди това бая работи успял да пооправи.
jssj (18-11-2021), Emil Enchev (18-11-2021), kypa (19-11-2021)
И ... българските турци започнаха да се усещат. Започнаха да си дават сметка,че това което е добре за ДПС върхушката, не е добре за тях.Те започнаха да разбират,че едно е да си турчин и да се гордееш с това, но и да се гордееш че си част от българската нация, и съвсем друго е да си турчин, който се опитва да извлича политически права от това си качество, и които права за жалост се осребряват предимно от партийната върхушка.
пп. Увеличения брой депутати нищо не означават, те са инфлационни, предизвикани от свръхпредлагане на гласове отвън.
https://debati.bg/ilhan-anday-ot-tur...i-ala-erdogan/
Последна редакция от jssj : 19-11-2021 на 10:17
" Изненадата е тази, която движи цената, а не това, което всички знаят " Facebook -Forexjssj
Започнаха преговорите за правителство, вече се хвърлиха имена на министри. Този път от страна на ИТН директно ще преговаря Слави, Тошко Йорданов с изказванията срещу Кирил Петков и Асен Василев този път няма да бъде в преговорния екип. Смятам че е по-скоро добър знак и желание съставянето на правителството да се случи.
С БСП -то ще е тегаво, Нинова в момента е водена единствено от личен интерес и предвид събитията ще си пее стихчето за политиките и едва ли ще свърши нещо, или ще се пазари за пост, защото очевидно дните и в БСП са преброени този път. Нейният враг с партиен билет е против тя да влиза в преговорния екип, а да са гласува на пленум състава на този екип, който пък пленум Нинова се ослушва да свика.
И си пусна днес снимка с Кирил Петков във фейса, че преговаряла. Като ги гледам двамата на малката масичка ми е по-скоро някаква визита на учтивост на Петков в централата на БСП, отколкото преговори.
Интересното е, че партията победилка на изборите ПП все още няма офис, а за целта ползва един автобус, с който ходеше по предизборни срещи.
Малко встрани от съставянето на правителството - много партии си заминаха и е редно да освободят офисите, които ползват, министърът на културата от няколко месеца се е заел със задача да търси нови офиси на ГЕРБ, тъй като се оказва, че най-бедното министерство на културата, всеки месец е назад с 90 000 лева от офисите на ГЕРБ в НДК.
Би трябвало да се освободят етажите в култовата сграда на Раковска 134, където в момента са НФСБ.
Засега с изключение на предложението за външен министър ми харесват другите предложения. Смятам за груба грешка за външни министри да не се слагат дипломати от кариерата, а политически лица по принцип.
Правосъдното министерство ще е много тежко, Янаки Стоилов го харесвах като правосъден министър, но той стана конституционен съдия. Към това кресло със сигурност ще има интерес от всички партии, предполагам, че ПП ще го даде на друга партия, тъй като нямат изявени юристи около тях, но се сещам за един, бивш шеф на следствието, юрист от кариерата който ще изрине всичко, за да доведе до край битката за върховенството на закона в частта за прокуратурата та би ми допаднал един такъв избор, повече от министър от Да България.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
gambletrade (19-11-2021), jssj (19-11-2021), kypa (19-11-2021)