Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (02-07-2021), Emil Enchev (02-07-2021), Нерегистриран (3), kypa (03-07-2021), Jack (02-12-2021)
hanuman (02-07-2021), minkov (02-07-2021), Нерегистриран (3), Emil Enchev (02-07-2021), kypa (03-07-2021), Jack (02-12-2021)
Щом са начислени бонуси в профила, значи съвсем скоро ще бъдат кредитирани и по сметките.
А на останалите има ли някаква информация? Защото от целия форум само двама, трима имат някакво раздвижване. Благодаря.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бонуса при мен вече е преведен по сметката ми, проверете и вие.
Няма нищо при мен. Нито начислено, нито кредитиране.
Ще чакаме да видим.
Може би вече се отчитат за бонус само одобрените постове над 250 думи. Аз нямам такива за последните 4 седмици за които чакаме бонус, нямам и бонус, емоямбол каза вече има такива постове има и бонус, който иска да каже и при него как е с одобрените постове и бонуса за да се изясни картинката.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
В моя профил всичко е нула, а имах натрупана дребна сумичка, която сега е изчезнала в небитието. Мненията с над 250 думи са ми две и са одобрени, но не и осребрени както изглежда към днешна дата. Какво се случва и защо вече месец няма бонуси при заявени правила за ежеседмично плащане са въпроси от компетенцията на отговорните фактори във форума? Тяхно задължение е да обрисуват картинката и не е наша работа да гадаем на сляпо нали така?Може би вече се отчитат за бонус само одобрените постове над 250 думи. Аз нямам такива за последните 4 седмици за които чакаме бонус, нямам и бонус, емоямбол каза вече има такива постове има и бонус, който иска да каже и при него как е с одобрените постове и бонуса за да се изясни картинката.
Fafa (03-07-2021), Emil Enchev (03-07-2021), pablo (03-07-2021), kypa (03-07-2021), Jack (02-12-2021), Нерегистриран (1)