А не те са изпята песен, ще има гласоподаватели за тях, но ще бъдат много заблудени души. Те вече са втора, даже трета цигулка. Айде стига вече лъжи, манипулации и терор. Защото точно това получаваме от тях.
А не те са изпята песен, ще има гласоподаватели за тях, но ще бъдат много заблудени души. Те вече са втора, даже трета цигулка. Айде стига вече лъжи, манипулации и терор. Защото точно това получаваме от тях.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Разработен е онлайн симулатор как да се гласува с машина, може да го изпробвате
https://tibroish.bg/ti-glasuvash?fbc...KcGiLOx1niK2LI
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
hanuman (19-06-2021), minkov (19-06-2021), Emil Enchev (19-06-2021), pablo (19-06-2021), Fafa (19-06-2021), kypa (20-06-2021), ndimitrov73 (20-06-2021)
За съжаление няма да мога да гласувам за служебното правителствоРазработен е онлайн симулатор как да се гласува с машина, може да го изпробвате
https://tibroish.bg/ti-glasuvash?fbc...KcGiLOx1niK2LIмного ме радва служебния кабинет надявам се след изборите на 11 юли бързо да стигнем до нов служебен кабинет.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (2), kypa (20-06-2021), Novak (20-06-2021), krasilovech (29-06-2021)
Аз вече го пробвах електронното гласуване - абсолютно елементарно е . И не се редиш на опашка да гласуваш Даже бих казала , че и хора които и грам понятие си нямат биха се справили.
Според мен важното за държавицата в момента не е тиквеняците да управляват или не, а да не се измъкнат без последици за досегашното управление и/или да плъзнат по другите партии. Общо взето колкото по-безнаказано се измъкнат тиквеняците толкова по-голям бандитизъм можем да очакваме от новата власт.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Хаххахах.Според мен важното за държавицата в момента не е тиквеняците да управляват или не, а да не се измъкнат без последици за досегашното управление и/или да плъзнат по другите партии. Общо взето колкото по-безнаказано се измъкнат тиквеняците толкова по-голям бандитизъм можем да очакваме от новата власт.Тука ме размя от сърце. Кога в България има осъден политик, че и сега да има. Че нали, ако започнат да съдят политици ще вземе най-сетне да се оправи тая държава. Просто забрави тази песен любовна. Просто ще дойдат другите мародери ще източат еврофондовете и те ще си заминат. Ама както каза клегата новите ще са по алчни и нагли ще се увлекат малко както са го правили, ще им спрат фондовете и те ще почнат да глозгат посния държавен бюджет. Да не съм го виждал вече щях да се изненадам, ама вече сме минали по този сценарии така, че реалито продължава. Да живее демокрацията.
![]()
L&T (20-06-2021)
Брилянтнaтa рaбoтa нa Бoйкo Рaшкoв дoвeдe дo прoвeждaнeтo нa чecтни избoри в Блaгoeвгрaд. В рeзултaт нa тoвa избирaтeлнaтa aктивнocт в цигaнcкитe ceкции и мecтaтa, къдeтo oбикнoвeнo ce купувaт глacoвeтe, бeшe пoд 5%.
https://fakti.bg/bulgaria/591826-vaz...ad-blagoevgrad
Как да кажем, че служебното правителство не си върши работата???
Нерегистриран (2), Novak (29-06-2021)
Никакъв коментар от ГЕРБ за тази загуба вече трети ден. Даже и БСП ги задминаха.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
minkov (29-06-2021), gambletrade (29-06-2021)
ndimitrov73 (29-06-2021), Novak (29-06-2021)
Само "Демократична България" е без агенти на комунистическите служби в листите си
Това се казва новина повярвах Ви.
Бойко Борисов покани политическите си опоненти на открит дебат
Още една интересна статиика тука ми попада в полезрението. Ех как искам антиГЕРБ коалицията да спечелят и да седнат на горещия стол и да хванат с две ръце здраво горещия картоф. Ама много ми се иска. Че после да ги видя. Ама ще има като корона вируса. Викаха крякаха плюеха срещу щаба и мерките после даряваха пари за болници лекували от корона вирус. Интересни времена настанаха. Настана "Време разделно"
Последна редакция от ndimitrov73 : 29-06-2021 на 17:57
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Нерегистриран (2)