Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не е точно така. Християнството, което секта от юдеизма набира скорост, и по предприемчиви се хващат и го регулират/регламентират, по начин удобен за тях.... Със страх се управляват масите. Вземи за пример инквизицията, действията й да не би да са регламентирани в библията.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
RyMu (07-10-2012)
От това "гледащо " изказване ми става ясно ,че изобщо не ти е ясно за какво става дума
Именно християнската теология / философия ти дава избора да бъдеш не само маса а и таблета в/у нея,
освен това при правилна "употреба" може да те направи смислен от вътре не само от вън.(Справка успелите , богати общества днес)
пп/ уикипедските познания са полезни но недостатъчни![]()
Нещата които се опитваш да цитираш съм ги учил. Както религиите, така и множество други философски концепции. Познанията ми за религията са от автори като Тома от Аквино, св Аврелий Августин и др, а не от уикипедия, от нея съм сравнително далеч. Християнската религия/философия не ми дава да слагам таблет върху масата, нещо си се объркала. Таблета върху масата ми позволяват да го слагам хора дето християнската религия/философия ги е горяла на кладите. Успелите и богати общества са станали такива , благодарения на хора като Дени Дидро ( написал първата енциклопедия и преследван от църквата заради това ), Томас Джеферсън ( аргументирал правата на човека с фразата "и какво ако съседът ми вярва в много богове или не вярва в нито един , това нито бърка в моя джоб, нито чупи моя крак ).От това "гледащо " изказване ми става ясно ,че изобщо не ти е ясно за какво става дума
Именно християнската теология / философия ти дава избора да бъдеш не само маса а и таблета в/у нея,
освен това при правилна "употреба" може да те направи смислен от вътре не само от вън.(Справка успелите , богати общества днес)
пп/ уикипедските познания са полезни но недостатъчни
п.п. С четене много неща могат да се научат, стига предмет на четенето да не са нелепи религиозни доктрини.
cyrano, четеш ли внимателно какво ти е написала за таблета?
RyMu (07-10-2012)
Радвам се за източниците ти , но учил е различно от разбрал и не случайно казах .. правилна употреба .Препратките ти към тъмните епохи не отменят другата Истина ,и след като цитираш едната страна на монетата не се съмнявам , че ще успееш и с другата ( да цитираш Джеферсън извън контекста е несериозно ). Питай днес американците какво мислят по въпроса за съседа , или просто иди в неделя в някоя от църквите им .
пп/Единият ти източник (св. Августин )е именно такъв пример... разбиране на Вярата чрез мислене ,с Дидро сигурно щяха да са добри приятели ако я нямаше разликата във времето .
пп/ спирам аз ,че темата е друга.
Последна редакция от RyMu : 07-10-2012 на 18:41
anonimen komardjia (07-10-2012)
А недей да спираш че таман стана интересноРадвам се за източниците ти , но учил е различно от разбрал и не случайно казах .. правилна употреба .Препратките ти към тъмните епохи не отменят другата Истина ,и след като цитираш едната страна на монетата не се съмнявам , че ще успееш и с другата ( да цитираш Джеферсън извън контекста е несериозно ). Питай днес американците какво мислят по въпроса за съседа , или просто иди в неделя в някоя от църквите им .
пп/Единият ти източник (св. Августин )е именно такъв пример... разбиране на Вярата чрез мислене ,с Дидро сигурно щяха да са добри приятели ако я нямаше разликата във времето .
пп/ спирам аз ,че темата е друга.
Ти знаеш ли колко ангела могат да се закрепят на върха на една игла?
/свети Тома от Аквино /
".....начиная се тъй:
първо трябва да се знае дали Ангелите седят или стоят прави върху върха на иглата, или само летят наоколо лекичко докосвайки с крйчетата на крилата си върха на иглата ......."
![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
RyMu (07-10-2012)
Комарджи отговори на въпраса :не е точно така. Християнството, което секта от юдеизма набира скорост, и по предприемчиви се хващат и го регулират/регламентират, по начин удобен за тях.... Със страх се управляват масите. Вземи за пример инквизицията, действията й да не би да са регламентирани в библията.
Тяло ли е човешката Душа и ако дабеше тяло ,то коя част от него се проявлява в нашия материален свят
/ пак е св Тома от Аквино /
![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
RyMu (07-10-2012)
Сакси, задаваш ми елементарни въпроси!!!....
)
Действията, са тази част от тялото, които изразяват Духа. ..... затова се получава : един говори и друг говори, но единия е слушан.
RyMu (07-10-2012)
аз ще отговоря, понеже Руми е изморенаА недей да спираш че таман стана интересно
Ти знаеш ли колко ангела могат да се закрепят на върха на една игла?
/свети Тома от Аквино /
".....начиная се тъй:
първо трябва да се знае дали Ангелите седят или стоят прави върху върха на иглата, или само летят наоколо лекичко докосвайки с крйчетата на крилата си върха на иглата ......."
Зависи кой държи иглата.