• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Общи теми за Форекс пазара
    • Какво ни пречи да успяваме ! Част 2

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Какво ни пречи да успяваме ! Част 2

+ Отговор в тема
    Страница 83 от 88 ПървиПърви Предишно ... 33 73 81 82 83 84 85 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 821 до 830 от общо 878
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 31-05-2021 07:53 #821 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kompira
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kompira не е на линия
      Прохождащ
      Genit

Моля, изберете категория: - Откажи
      kompira скоро ще бъде известен Аватара на kompira
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      22
      Благодарили са му 101 Пъти в
      18 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от ndimitrov73 Виж мнението
      Извинявай колега, но ще си позволя да не се съглася с твърдението, че всички лектори са шарлатани. 99% съм съгласен, че са такива, но има един малък процент които са читави. Винаги ми задават въпроса, а защо тогава преподават. Отговора е много прост. Трейдинг професията е до време. Защо? 99.99% от печелившите стратегии носят печалба около от 20 до 35-40% на година средно. Сметни със какъв капитал трябва да разполагаш за да се издържаш с това. Следва другия въпрос психическото напрежение. Колко години един трейдър може да трейдва? И трето защо да не си изкарва допълнителни доходи от преподаване? А преподавателите в университетите и те учат студентите и си получават хонорарите. Друг е въпроса, че може би 99% от всичко е скрап, плява и лъжа, но не е хубаво да се слага всичко под един общ знаменател. Самите преподаватели в университетите не са 100% добри. И от тях има такива дето само си изпяват урока и ако им зададеш някой страничен практичен въпрос и ще отговорят така, че няма да разбереш нищо защото те са само теоритици и все пак има и добри преподаватели затова не е хубаво да се поставя всичко под един знаменател. И наакрая пак ще се повторя има два пътя пред начинаещия трейдър. Първия е самоубочението и избор на ментор. Това е като във всяка професия. Ако случайно някой е имал щастието да се сблъска с двата пътя ще разбере кой е по лесния и по прекия. Лично аз завърших авиационно училище и имам честа да работя по специалността си. Еми аз имах честа да бъда обучаем и в момента обучавам и знам какво е. Първо теорията от българския университет много ми помага уникални преподаватели и второ практиката на по-старите също много време и мъка спестява което не се учи от книги и знания, а е в практиката. И в трейдинга имах честа да се сблъскам с двата пътя. Явно във всяка една професия го има това, но не може да отричаме с лека ръка всичко. Това е моето лично мнение. Трейдинга за мен е като допълнителен доход, ако се изхранваш само с това си е доста напрегнато и особенно като разчиташ от тези пари да се изхранваш и плащаш сметки. Трябва все пак да сме реалисти парите не падат така от небето и особенно ако се очаква да си печеливш дългосрочно. Трейдинга ти дава свобода да работиш от всчко място и без шев, но ти отнема нерви и спокойствие . Всичко това е мое мнение разбира се.
      Разбира се, приемам и уважавам всяко мнение. Понякога такъв конструктивен не точно спор, а диалог да го наречем, може да бъде полезен на аудиторията.

Сам го каза - препорадавателите получват заплата/хонорар, не са блaготворителни дружества. Те ни учат на професия/занаят, с който се предполага (някои се разочароват след това), че ще можем да си намерим квалифицирана работа. Например лекарите - казват, че имат най-хуманната професия, въпреки че и сред тях има много "издънки" на природата.
      Тук е важно човек да има наистина желанието да научи нещо, като в доста от секторите може да го направи и сам, без да е нужно да има задължително диплома/сертификат. По този повод да вметна, че и аз съм инженер (Електроника) като и преди това в техникума бях същата специалност, и след това ми беше лесно - само леко надграждане, плюс един семестър Икономика и малко програмиране с древният Турбо Паскал, "за цвят". Та тогава, сигурно половината от състудентите ми не знаеха защо са там - дали класирането ги е довело, дали мъжете искаха да избегнат казармата... Накрая и те се дипломираха, без да знаят "закона на Ом", при което автоматично трябва да се сетят да си лепнат тази диплома на кантонерката (към колекцията) и да забравят за нея.

Според мен, за разлика от редовите професии, трейдингът е нещо по-различно и точно за него писах в предното си мнение, за което се "хвана". Не се сещам на какво могат да ме научат на един такъв курс, с което да съм печеливш след това? Тя и певицата Кали през 2019-та и 2020 даваше шумни интервюта пред мисирките как се е насочила към този бранш, изкарала е курс и е получила професионален сертификат. Брей, ти да видиш! Интересно ми е дали сега е към онези 5% дългосрочно печеливши... Но пък който постига успехи с такова обучение - ок, би ми било драго да го чуя. Тоест, всеки да си намери собственият път към успеха и персоналното личностно самоусъвършенстване.
      Последна редакция от kompira : 31-05-2021 на 07:57 Причина: печатни грешки
      Одобрена
      Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Започнете да печелите пари с ИнстаФорекс.

2. Следните 4 потребители изказват благодарности на kompira за полезния пост:

Emil Enchev (31-05-2021), minkov (31-05-2021), ndimitrov73 (31-05-2021), kypa (28-07-2021)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 31-05-2021 08:11 #822 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      Благодарили са му 10 874 Пъти в
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Истината е по средата както се случва обикновено. От всичките ментори/курсове които са минали през мен, за някои от които съм платил дори, имаше 3 на частни трейдъри, които доказано бяха печеливши. За другите не знам, защото не съм можел да го докажа. А тези имаха търговия наживо и 2-3години успешна история, която съм можел да проследя лично аз. Та накратко можело... Причина да съществуват такива хора/фирми, е че бизнеса с обучението е съвсем отделен бизнес, който при правилно разработване може да бие дори доходността на бизнеса трейдинг.

Но иначе масово курсовете има следния проблем, програмата съдържа информация, която по принцип не е грешна, но обикновено никаква информация от никой източник не може да бъде приложена директно и успешно. Тези курсове те учат едва ли не на нещо обективно, което причивно изглежда, че ще печели веднага след като се приложи, а истината е че трейдър не се става така и информацията ще има някакъв смисъл чак след като се "научиш" как да бъдеш трейдър, оставиш нещата да узреят и направиш нещо свое на база наученото.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Вашият път към света на търговията с ИнстаФорекс.

5. Следните 10 потребители изказват благодарности на 100 за полезния пост:

kompira (31-05-2021), Emil Enchev (31-05-2021), Нерегистриран (5), ndimitrov73 (31-05-2021), minkov (31-05-2021), kypa (28-07-2021)

6. 31-05-2021 09:23 #823 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      balcon
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      balcon не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите Аватара на balcon
      Начислени плащания
      1,652.35 USD
      Благодарности
      8 527
      Благодарили са му 14 261 Пъти в
      3 218 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от 100 Виж мнението
      Истината е по средата както се случва обикновено. От всичките ментори/курсове които са минали през мен, за някои от които съм платил дори, имаше 3 на частни трейдъри, които доказано бяха печеливши. За другите не знам, защото не съм можел да го докажа. А тези имаха търговия наживо и 2-3години успешна история, която съм можел да проследя лично аз. Та накратко можело... Причина да съществуват такива хора/фирми, е че бизнеса с обучението е съвсем отделен бизнес, който при правилно разработване може да бие дори доходността на бизнеса трейдинг.

Но иначе масово курсовете има следния проблем, програмата съдържа информация, която по принцип не е грешна, но обикновено никаква информация от никой източник не може да бъде приложена директно и успешно. Тези курсове те учат едва ли не на нещо обективно, което причивно изглежда, че ще печели веднага след като се приложи, а истината е че трейдър не се става така и информацията ще има някакъв смисъл чак след като се "научиш" как да бъдеш трейдър, оставиш нещата да узреят и направиш нещо свое на база наученото.
      Пазарите постоянно се променят, т.е. нарочно се манипулират. Това, което си струва да се научи и приложи днес, не е особено релевантно след година или две. Манипулаторите на пазарите са до голяма степен и ментори. Лично аз виждам смисъл единствено в осредняването - 0.01, 0.02, 0.04 и т.н. докато сделката излезе, а посоката я определям с вилата на Андрю. Трябва дебела сметка и не винаги се получава, но поне не се губи време в излишни анализи с лагващи индикатори, а през определени периоди се постига и много по-добра успеваемост. Може да се търгува по този начин с робот или с отложени ордери.
      ... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.

Правете пари у дома с ИнстаФорекс.

7. Следните 2 потребители изказват благодарности на balcon за полезния пост:

minkov (31-05-2021), kypa (28-07-2021)

8. 31-05-2021 09:34 #824 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Keys3d0
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      Keys3d0 не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Keys3d0 има невероятно излъчване Keys3d0 има невероятно излъчване Keys3d0 има невероятно излъчване Аватара на Keys3d0
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      140
      Благодарили са му 274 Пъти в
      123 Поста
      Цитирай Първоначално написано от balcon Виж мнението
      Пазарите постоянно се променят, т.е. нарочно се манипулират. Това, което си струва да се научи и приложи днес, не е особено релевантно след година или две. Манипулаторите на пазарите са до голяма степен и ментори. Лично аз виждам смисъл единствено в осредняването - 0.01, 0.02, 0.04 и т.н. докато сделката излезе, а посоката я определям с вилата на Андрю. Трябва дебела сметка и не винаги се получава, но поне не се губи време в излишни анализи с лагващи индикатори, а през определени периоди се постига и много по-добра успеваемост. Може да се търгува по този начин с робот или с отложени ордери.
      Това че пазарите се променят не е никак лошо. На практика всичко на този свят се променя и то непрекъснато. Не може да се каже автоматично, че всичко се манипулира, но там където се въртят много пари това в голяма степен е вярно. Често ние самите си пречим да успяваме, защото не си вярваме или нямаме нужното търпение да дочакаме успеха.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

9. Следните 5 потребители изказват благодарности на Keys3d0 за полезния пост:

Нерегистриран (4), kypa (28-07-2021)

10. 31-05-2021 10:52 #825 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Аз не бих заложил на картата с промените на пазара... Това е най-измамното нещо в трейдинга смея да твърдя, дали наистина се променя пазара зависи в много голяма степен от нашите очи за това което става на пазара и в часност какъв тип система прилагаме. Неписано правило е че трейдъра вижда до там докъдето му позволява системата, ако последната е такава че търси по-голяма възвращаемост, разчита на повече детайли или има определени прекалено конкретизиращи правила....ами да тогава пазара се мени. И се мени много при това.
      Ако системата е проста и базова условно казано пазара пак се мени, всъщност той винаги е различен, всеки ден, час, минута, но реално това вече няма никакво значение, защото в основата си пазара винаги се е движил и ще се движи от човешки емоции в определени патерни и цикли.. Разликите, за които говорим в 90% от случаите са неправилно интерпретиране и поставяне на тези човешки действия в обективна рамка. С други думи казано тежеста и дефиницията на всеки параметър на системата променя обективния поглед над пазара. Обикновено по-лесния и нормален път е да се стигне до там, че да виждаме пазара като "менящ се".

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

11. Следните 7 потребители изказват благодарности на 100 за полезния пост:

gambletrade (31-05-2021), jssj (31-05-2021), Emil Enchev (31-05-2021), minkov (31-05-2021), Нерегистриран (1), hanuman (31-05-2021), kypa (28-07-2021)

12. 31-05-2021 15:29 #826 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      balcon
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      balcon не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите Аватара на balcon
      Начислени плащания
      1,652.35 USD
      Благодарности
      8 527
      Благодарили са му 14 261 Пъти в
      3 218 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Аз не бих заложил на картата с промените на пазара... Това е най-измамното нещо в трейдинга смея да твърдя, дали наистина се променя пазара зависи в много голяма степен от нашите очи за това което става на пазара и в часност какъв тип система прилагаме. Неписано правило е че трейдъра вижда до там докъдето му позволява системата, ако последната е такава че търси по-голяма възвращаемост, разчита на повече детайли или има определени прекалено конкретизиращи правила....ами да тогава пазара се мени. И се мени много при това.
      Ако системата е проста и базова условно казано пазара пак се мени, всъщност той винаги е различен, всеки ден, час, минута, но реално това вече няма никакво значение, защото в основата си пазара винаги се е движил и ще се движи от човешки емоции в определени патерни и цикли.. Разликите, за които говорим в 90% от случаите са неправилно интерпретиране и поставяне на тези човешки действия в обективна рамка. С други думи казано тежеста и дефиницията на всеки параметър на системата променя обективния поглед над пазара. Обикновено по-лесния и нормален път е да се стигне до там, че да виждаме пазара като "менящ се".
      Когато прекалено много хора очакват пробив на важно ниво, той наистина се случва, но за кратко. Тогава, който трябва влиза с голям обем, обира стоповете и си покрива следите. Повечето системи, модели, фигури, комбинации от свещи работят, но само в 55-60% от случаите, а понякога и по-малко. Понякога по-изгодно е да се търгува срещу пазарните мантри и очакванията на болшинството трейдъри, но само понякога – в около 55-60% от случаите. Търговията на финансовите пазари е приятно занимание, но не трябва да се приема прекалено на сериозно. Спечелил е наистина само този, който на време е спрял да се занимава с търговия и е инвестирал разумно печалбата си или е станал ментор например. Каквито и печалби да се измъкнат от пазара, рано или късно всичко се връща обратно. Причина за това са нашите чисто човешки емоции. Всеки от нас е имал периоди, в които за месец-два е успявал да възстанови загубите за година назад, само за да се окаже след още месец, че сме били на правилното място, в правилният отрязък от време, а крайният резултат в най-добрият случай е спомена за пропуснатите ползи и евентуално нови загуби.
      Но как да се избавим от емоциите? Лично аз съм се опитвал години наред да търгувам на демо и реални сметки с всякакви роботи - купени, специално написани за дадена система, безплатни. Голяма разлика между едните и другите не намирам. Нека не забравяме, че експерта само следи пазарите вместо нас и търгува по предварително зададени от нас параметри. С много консервативни настройки с $1000 например съм постигал успеваемост от $150 за няколко месеца, но кой има търпение да чака толкова? Искаме подобна печалба да се трупа по сметката всяка седмица. Алчността и непремерения риск са основната причина да се проваляме, независимо как търгуваме - с или без помощта на експерти.
      ... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
      Одобрена

Станете печеливш търговец с ИнстаФорекс!

13. Следните 4 потребители изказват благодарности на balcon за полезния пост:

Нерегистриран (3), kypa (28-07-2021)

14. 31-05-2021 16:11 #827 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Повечето системи, модели, фигури, комбинации от свещи работят, но само в 55-60% от случаите, а понякога и по-малко.
      Точно така, това са реалници цифри и то при 1:1. Ако изобщо целата ти има нещо общо с дългосрочно оцеляване....и също за да не ти се мени прекалено много пазара
      Лично аз съм се опитвал години наред да търгувам на демо и реални сметки с всякакви роботи - купени, специално написани за дадена система, безплатни. Голяма разлика между едните и другите не намирам. Нека не забравяме, че експерта само следи пазарите вместо нас и търгува по предварително зададени от нас параметри. С много консервативни настройки с $1000 например съм постигал успеваемост от $150 за няколко месеца, но кой има търпение да чака толкова?
      За 3месец 15% е страхотен резултат, но защо не ни харева реалността?
      Между другото роботите има един единствен много сериозен проблем, който не се оправя с пари т.е. скъпия робот не дава повече - робота е 100% обективен, за да е по-успешен и устойчив обаче трябва да е 95% обективен. Дано става ясно защо е така, че това е съвсем отделна дълга и интересна тема...

ИнстаФорекс – печелете пари навсякъде по света.

15. Следните 4 потребители изказват благодарности на 100 за полезния пост:

minkov (31-05-2021), ndimitrov73 (31-05-2021), gambletrade (31-05-2021), kypa (28-07-2021)

16. 31-05-2021 18:01 #828 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ndimitrov73 не е на линия
      Централна банка
      Bahagia

ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите Аватара на ndimitrov73
      Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      Благодарили са му 8 381 Пъти в
      2 879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X

Ето това е разковничето. Само с трейдинг не става. Хубаво е да капе нещо допълнително. Може би не правилно се изразих става само с трейдинг ама трябва големи сметки, а ако трябва да съм честен 90% от трейдърите не могат да си го позволят. А и ако са твой пари напрежение то се удвоява. В такъв случай е добре да има допълнителни доходи. Ако ще се трейдва и си успешен хубаво е да почнеш с ПАММ и МАМ и същевременно да продаваш сигнали. Сигналите вървят около 30 долара на месец. Колкото повече последователи натрупаш. Толкова идва и боноспе. И така хем печелиш от трейдинг а хем имаш абонаменти. Това съм замислил. Ндажвидим до къде ще я докарам. Сега разучавам сайтове за сигнали ама ще отворя друга тема за това.

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

17. Следните 4 потребители изказват благодарности на ndimitrov73 за полезния пост:

minkov (31-05-2021), Нерегистриран (1), batDancho (01-06-2021), kypa (28-07-2021)

18. 31-05-2021 20:45 #829 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov не е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 977
      Благодарили са му 45 412 Пъти в
      12 212 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      Ето това е разковничето. Само с трейдинг не става. Хубаво е да капе нещо допълнително. Може би не правилно се изразих става само с трейдинг ама трябва големи сметки, а ако трябва да съм честен 90% от трейдърите не могат да си го позволят. А и ако са твой пари напрежение то се удвоява. В такъв случай е добре да има допълнителни доходи. Ако ще се трейдва и си успешен хубаво е да почнеш с ПАММ и МАМ и същевременно да продаваш сигнали. Сигналите вървят около 30 долара на месец. Колкото повече последователи натрупаш. Толкова идва и боноспе. И така хем печелиш от трейдинг а хем имаш абонаменти. Това съм замислил. Ндажвидим до къде ще я докарам. Сега разучавам сайтове за сигнали ама ще отворя друга тема за това.
      Оффф, тръгваш по път от който някои се връщаме - това със сигналите и ПАММ сметките е куца работа и не води до никъде, иначе изглежда добре като идея, ама за да събереш даже няколко последователя знаеш ли колко усилия трябват - много повече, отколкото да намериш капитал примерно.
      Ако си представяш, че само ако сложиш един печеливш редовно акаунт някъде и за него ще се налепят последователи си в дълбоко заблуждение. Трябва да спамиш, да се рекламираш, да си досаден, да убедиш скептиците, че си сериозен и т.н.
      Освен това, моите проучвания показват, че много последователи имат акаунтите, които печелят, но търгуват с прекалено голям риск - явно и копиращите сигналите търсят бързи печалби, без да осъзнават рисковете.
      Разгледай акаунтите в MQL5, които предлагат сигнали и ще видиш, че повечето акаунти с приемливи и разумни показатели реално нямат последователи, а разни екстремни тредъри имат безброй такива, както и разгледай коментарите, давидиш за какво става въпрос.

Лесно е да започнете да работите на Форекс пазара! Открийте сметка в ИнстаФорекс и се уверете сами!

19. Следните 3 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

gambletrade (31-05-2021), 100 (01-06-2021), kypa (28-07-2021)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 31-05-2021 21:28 #830 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      jssj
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      jssj не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

jssj е отвъд представите jssj е отвъд представите jssj е отвъд представите jssj е отвъд представите jssj е отвъд представите jssj е отвъд представите jssj е отвъд представите jssj е отвъд представите jssj е отвъд представите jssj е отвъд представите jssj е отвъд представите Аватара на jssj
      Начислени плащания
      3,116.39 USD
      Благодарности
      14 116
      Благодарили са му 14 920 Пъти в
      2 957 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 2
      DAN, Aquila,
      X
      Сега, колега ndimitrov, да те светна как реално може би печелят добрите трейдъри през тези сайтове. Първо си регистрират два акаунта в My**book, и пускат насрещни в една и съща валутна двойка. Съответно единия акаунт е печеливш а другия губещ. Закриват губещия, а печалившия го продават на някой тарикат, който има желание да навърже балъци от цял свят. И се получава, защото акаунта е с някаква история и показва завидна печалба. Тоест добрите трейдъри реално печелят от продажба на гурме.
      " Изненадата е тази, която движи цената, а не това, което всички знаят " Facebook -Forexjssj

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

22. Следните 4 потребители изказват благодарности на jssj за полезния пост:

Нерегистриран (2), kypa (28-07-2021), Vici (29-07-2021)

+ Отговор в тема
    Страница 83 от 88 ПървиПърви Предишно ... 33 73 81 82 83 84 85 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Общи теми за Форекс пазара   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти