Не им се обяснява как се правят ченгелчетата преди научаването на буквите
А не че не могат, има огромна разлика.
А тази информация я има надълго и широко обяснена дори на български. Което и мен ме зачуди, защо въобще питаш такова нещо.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
това е първото което ми излезе при търсенето, и на такива въпроси почти никой няма да отговори , за това гледай сам да откриваш отговорите..Имам една молба - Моля, който желае да обясни с пример/и Трейлинг-стоп.
Не я разбрах практически тази възможност на платформата, а опита ми да питам приятел със "стаж" от друг форум доведе до отговора му: ", че знае за какво става въпрос, пише го в индикатори и ЕА, но не може точно да ми го обясни с пример ... "
Може би объркването ми идва от факта, че за мен поръчката винаги съдържа SL и TP, и TS не ми е ясен и като обем и както как действа, при това положение ( SL и TP ) ?
Ако може с един пример на поръчки - bay и sell, за да стане по - ясно за какво иде реч
ПП. Даже, ако желаете може и пример за лимитираните bay и sell.
----------------------------
Новак прочетох "Трите екрана на Елдер" - Ти спазваш ли този метод и смяташ ли, че е добър според теб? Може и друг да сподели, ако желае ?
Още - прочетох в една стара тема, превода на един БГ на "най - важната част" от книгата на Елдер и там се казваше ( СПАРТ имаше и твои коментари по темата ( мисля в Инвеститор или нещо подобно се казва форума ) и ако желаеш може да споделиш нещо по въпроса ? ), че си избираме ние първия и втория екран, като любимия ни ТФ за търгуване е средносрочен и като го умножим по 5 => дългосрочния ?
Там това го обяснява БГ-то, защото автора за пример дава дневна и седмична и ако е прав и точно това си е "мислил" и Елдер, то значи мога да си избера: М1 -> М5, М5->М30, нагоре малко не се получават по схемата до Д->С и С->М ?http://www.youtube.com/watch?v=xEkjsl0HOpE
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
това е първото което ми излезе при търсенето, и на такива въпроси почти никой няма да отговори , за това гледай сам да откриваш отговорите..http://www.youtube.com/watch?v=xEkjsl0HOpE
Само че на моя МТ4 на инстата , като цената е с 5 знака след запетайката, слагах плаващ стоп на 150 пункта вчера. Което е 15 пипа. Но ми харесва като опция.
Едно важно уточнение .Плаващия стоп действа само и единствено когато ти е включена платформата.Свилене ко ти си го написал това ти си много зле още ба батювата.
Трейлнг стопа е плаващ подир позициата стоп.
Има такваз опция в пратформата
Като си отвориш позиция с някой стоп къкъвто да е и цъкнеш на трелин стопа ,то та пита с колко пипса да следи цената и примерно ако е с 15 пипса ,когато профита ти стане, повече примерно 16 пипса ,то и модифицира стопа и трейли подир цената на 15 пписа отстояние от нея.
Това ли питаше
И още едно уточнение - когато позицията ти е на плюс. Поне при метатрейдъра.
.................................................. .......
Последна редакция от Pacho : 06-10-2012 на 17:07
Ох, бати съм бати и не само на тебе и на почти всички останали
Какво ли не бих дал да не съм бати ,ама няма как
Право рече 30 цента на цяло че работи само когато е вкл платформата
Аз почти не ползувам трал стопа
Просто е нож с две остриета според мен
Но ако имаш работа и позициата ти е на плюс и трябва да напуснеш компа, тогава става
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
С Елдер съм много слабо запозната, а относно таймфрейма зависи какъв търговец искаш да бъдеш, фреймовете е добре да гледаш през един поне така съм чела и така правя.Имам една молба - Моля, който желае да обясни с пример/и Трейлинг-стоп.
Не я разбрах практически тази възможност на платформата, а опита ми да питам приятел със "стаж" от друг форум доведе до отговора му: ", че знае за какво става въпрос, пише го в индикатори и ЕА, но не може точно да ми го обясни с пример ... "
Може би объркването ми идва от факта, че за мен поръчката винаги съдържа SL и TP, и TS не ми е ясен и като обем и както как действа, при това положение ( SL и TP ) ?
Ако може с един пример на поръчки - bay и sell, за да стане по - ясно за какво иде реч
ПП. Даже, ако желаете може и пример за лимитираните bay и sell.
----------------------------
Новак прочетох "Трите екрана на Елдер" - Ти спазваш ли този метод и смяташ ли, че е добър според теб? Може и друг да сподели, ако желае ?
Още - прочетох в една стара тема, превода на един БГ на "най - важната част" от книгата на Елдер и там се казваше ( СПАРТ имаше и твои коментари по темата ( мисля в Инвеститор или нещо подобно се казва форума ) и ако желаеш може да споделиш нещо по въпроса ? ), че си избираме ние първия и втория екран, като любимия ни ТФ за търгуване е средносрочен и като го умножим по 5 => дългосрочния ?
Там това го обяснява БГ-то, защото автора за пример дава дневна и седмична и ако е прав и точно това си е "мислил" и Елдер, то значи мога да си избера: М1 -> М5, М5->М30, нагоре малко не се получават по схемата до Д->С и С->М ?
Благодаря НовакПросто коментирах на база на поста, който бях прочел. Ще се занимая, когато ми остане време с това, защото ми се вижда доста интересно. Още повече, че мисля, че и СПАРК одобряваше тази методика или греша а?
===========
ПП. Намерих си отговор за TS - клипче в АктивТрейдс, преди да ми се отговори тук, но умишлено реших да оставя въпроса за да видя какви ще са коментарите тук.
===========
Олег примера ми беше за колега от друг форум, а не от тук!
Последна редакция от Svilen : 06-10-2012 на 20:11