Аз не се надявам, сигурно и още много хора. Във времето се е показало, че само с едната надежда не става. Трябват действия. Такива не липсват, но в неправилна посока.
Аз не се надявам, сигурно и още много хора. Във времето се е показало, че само с едната надежда не става. Трябват действия. Такива не липсват, но в неправилна посока.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Надявал се е на някакви 10 -тина % -колкото му и даваха социолозите,Славито, вероятно и той изненадан от изборите, та затова си мълчи - щото не знае какво да каже.
Едва ли е предполагал, че така ще се подредят работите, че да няма кой друг да управлява освен той.
До сега винаги е бил контра - това не трябва, онова не трябва, това е грешно, другото е неправилно и т.н.
Така е лесно. Този дето критикува нещо направено винаги е с определено предимство. Сигурен съм, че е очаквал да продължи в същата роля, защото той това го може.
Обаче се май му се налага да прави нещата, дето другите да критикуват... И в този момент идва трудното - ми той никога не е правил такива неща и според мен няма никаква идея какво точно да направи и като най-лесно реши да се разболее и да се скрие от публиката, за да не му се налага да отговаря на въпроси, чиито отговори няма идея какви са.
да си стои в опозиция , от там да си лае , че е по-лесно за това много акъл не трябва
да го сложат в някоя комисийка да си цоца, ако се наложи може да гласува нещо "за" , "против" , като има кой да плаща и така да си изкара
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (14-04-2021), Нерегистриран (5), dianadenvi (14-04-2021), КинО (14-04-2021), kypa (15-04-2021)
Тя политиката е малко по-сложна от това , което си е представял . И по-сложна от това , с което се е занимавал ./ разбирай шоубизнеса /Надявал се е на някакви 10 -тина % -колкото му и даваха социолозите,
да си стои в опозиция , от там да си лае , че е по-лесно за това много акъл не трябва
да го сложат в някоя комисийка да си цоца, ако се наложи може да гласува нещо "за" , "против" , като има кой да плаща и така да си изкара![]()
Може би наистина плановете са му били други, но сега вече няма мърдане. А и той е наясно че ако не върви на където трябва народът рано или късно ще му потърси обяснение. И сега доста се обърках нещата. Ако е с ясни и чисти мисли и действия е ок, но ако плановете му са били други то тогава наистина доста се е сбъркал.
Бат Слави се е отказал от въвеждането на мажоритарен вот. Много рано нещо почна да се обръща. Язък за няколко милиона българи дет ги лъга толкова години и дет му подписваха референдума. Българина си има една хубава поговорка за случая - преоблякъл се Илия пак в тия.
Едно, няма мнозинство за подобна простотия. Две, ГЕРБ-авите му врътнаха номер, с внесен законоппроект за мажоритерен вот вече. Или е с ГЕРБ-авите или не е.![]()
Последна редакция от gambletrade : 15-04-2021 на 20:25
Аз се чудя как мисли да намали броя на депутатите. Една камара хрантутници да гласуват да останат на половина... не го виждам това.
Може да реформират избирателните райони с цел да стане някакъв ХИБРИД между мажоритарно гласуване и сегашното. Колкото по-малко дупетатите толкова по-мажоритарно един вид.
Ако е позволено в Конституцията де, може и да не е.
Сега няма смисъл обаче - изборите минаха. Като наближат следващите може да повдигнат въпроса.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Днеска беше първият работен ден на новото народно събрание. Какви са ви впечатленията от него? Ще се справят ли с отговорността дадена в ръцете им или не?
Според мен ще бъде един голям цирк с това нещо наречено *Народно Събрание * от сега нататък ще бъде интересно, то се събраха само циркаджии. Направо ме е срам, не очаквах да изпитвам такава емоция но си го признавам цирка ще бъде мнооооого голям.